Djaló: "Örülök, hogy a Juventusnál lehetek"

djalo_33.jpgA Juventus friss igazolása, Tiago Djaló szerződtetésének tegnap esti bejelentése után máris nyilatkozott a klub hivatalos csatornájának, melyben szót ejtett az Öreg Hölgyhöz való csatlakozás miatt érzett öröméről, valamint kijelentette, hogy Timothy Weah nagy szerepet játszott abban, hogy a torinóiakat választotta. 

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, mivel a Juventus egy nagyszerű csapat, telis-tele minőségi és tehetséges labdarúgókkal. Már most remekül érzem magam, hiszen ez egy nagyon fontos nap a karrieremben. Úgy érzem, hogy készen állok a kihívásokra" – fogalmazott a JTV kamerái előtt. 

"Az utóbbi hetekben eredményes munkát végeztem. Jól érzem magam, a térdem kielégítő állapotban van, innentől fogva pedig már csak játékpercek kérdése, hogy mikor lendülök ismét formába. Minden nap azért munkálkodom, hogy ezt minél előbb megtegyem, ám ma az örömé a főszerep, hiszen mint mondtam, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. 

Timothy Weah többször is felhívott, hogy beszéljen velem a csapatról. Úgy gondolta, hogy sokat tehetnék az alakulat sikereiért, ez a vélemény pedig sokat segített a döntésemben, mivel hasznos volt, hogy egy korábbi csapattársam belülről látja a Juventus életét. Még sosem játszottam a Serie A-ban, ám tudom, hogy ez egy minőségi bajnokság. Természetesen ez a francia pontvadászatra is igaz, itt viszont nagyobb hangsúlyt fektetnek a taktikai szempontokra. 

Meglátásom szerint otthonosan fogok mozogni Olaszországban, mivel a Ligue 1-ben eléggé más stílust képviseltünk, az itteni tapasztalatok pedig rengeteget segíthetnek majd előremenetelemben. A szurkolóknak azt üzenném, hogy mindent bele fogok adni értük. Örülök, hogy itt lehetek, s remélem, hogy hamarosan találkozunk" – összegzett a portugál középhátvéd.