Zirkzee megszerzéséért folytatott versenyben a Juventus vezet?

zirkzee_bologna_esultanza_gol_foto-2023-1.jpgBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

Luca Marchetti (Sky Sport) érdekes gondolatokat osztott meg Joshua Zirkzee kapcsán: „Hogy ki áll a megszerzéséhez a legközelebb? A Juventust mondanám inkább. Ha csak a két milánói együttest nézzük, akkor mindenképp a Milan vezet, de ha az egyenlethez a Bianconerit is hozzáadjuk, akkor övék az előny.

A játékos megszerzéséhez szükséges pénzmennyiséget a Milan gond nélkül le tudná tenni érte már akár most is, míg az Öreg Hölgynek előbb el kellene adnia ehhez. Azt mondanám, hogy 40 millió alá semmiképp sem fog menni az ára, de licitháború esetén ez nyilván jóval magasabb is lehet. Azonban az, hogy hova is igazol, magán a játékoson fog múlna, de kár lenne tagadni, hogy Thiago Motta jelenléte nagyban befolyásolni tudja a szituációt.”

Nicoló Schira értesülései szerint Timothy Weah esetében a nyáron lesz majd döntés a jövőt illetően, ami egyelőre inkább tekinthető kérdésesnek a Juventus esetében. Legalább egy 8 milliós ajánlat lenne szükséges ahhoz, hogy pénzügyileg ne bukjon rajta a klub, azonban egy jobb szezon zárással még akár a maradása sem lehet elképzelhetetlen.

Schira információi szerint Teun Koopmeiners a Juventus fő középpályás célpontjai a nyári átigazolási időszakra. A Juve már megkezdte a tárgyalásokat az ügynökével és a közvetítővel. A Liverpool is érdeklődik a holland játékos iránt. Slot az AZ-idők óta szereti őt. Az Atalanta 60 millió eurót kér a játékos eladásáért.

A La Stampa értesülései szerint a Juventus szemet vetett Francesco Camardára. A Bianconeri szorosan követi a játékos helyzetét, és fontolgatja, hogy lépést tesz a 16 éves csatár megszerzéséért.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus új registát fontolgat a következő szezonra, mivel Locatelli nem volt meggyőző ezen a poszton. A Continassánál már dolgoznak a megoldáson, Nicolò Fagioli továbbra is rendszeresen edz a pályára való visszatérés és az új szerepkör tökéletesítése érdekében.

Továbbra is Gazzetta, Giuntoli szemet vetett az Ajax 21 éves holland középpályására, Kenneth Taylorra, akit már a Napolinál is figyelemmel kísért, valamint Mads Bidstrupra, az RB Salzburg 23 éves középpályására.