Giuntoli: "Djalò megszerzése után lezárjuk az átigazolási piacot"

giuntoli_pre_sass.jpgA Juventus futballigazgatója, Cristiano Giuntoli rövidebb interjút adott az olasz médiának a csapat tegnap esti, Sassuolo elleni találkozója előtt, melyben bővebben beszélt a mercatóval kapcsolatos kérdésekről, ennek keretében pedig megerősítette Tiago Djalò közelgő leigazolását, valamint bejelentette, hogy a portugál érkezésével várhatóan lezárul a Zebrák téli átigazolási szezonja. 

"A szezon első fele remekül alakult, mivel a 19 meccsen szerzett 46 pontunk minden képzeletet felülírt. Úgy vélem, hogy most még a kritikusok is joggal gratulálhatnak a mesternek, a szakmai stábnak, illetve a srácoknak, hiszen mindannyian rendkívüli munkát végeztek. A folytatás természetesen valószínűleg sokkal nehezebb lesz, azonban a továbbiakban is a fejlődésre törekszünk majd, ahogy eddig sem volt másképp" – jelentette ki a szakember a DAZN kérdésére. 

"Tiago Djalò kapcsán már az utolsó részleteket egyeztetjük az érintett felekkel, s reméljük, hogy az elkövetkezendő napokban lezárhatjuk a megállapodást. Mikor a portugál hivatalosan is a Juventus játékosa lesz, magától értetődő módon bővebben is beszélni fogok róla, addig viszont nem szeretnék erről a témáról hosszabban nyilatkozni. 

A vezetőség tagjaival és a mesterrel karöltve  úgy döntöttünk, hogy Djalò leigazolása után lezárjuk a Juventus téli átigazolási piacát, s nem fogunk szerződtetni egyetlen új futballistát sem, lévén, hogy álláspontunk szerint bíznunk kell azokban a srácokban, akik az utóbbi hónapokban ilyen rendkívüli utat jártak be. Ne felejtsük, hogy minden összecsapás nehéz, és egyetlen győzelem sem magától értetődő. Mai ellenfelünk diadalt aratott velünk szemben az évad első felében, ami miatt különös óvatosságra lesz szükségünk. 

Minden bizonnyal nagy bosszúvággyal fogunk kifutni a gyepre, már csak azért is, mert mindenképpen szeretnénk folytatni sikerszériánkat, ami lehetővé tenné számunkra, hogy még nagyobb különbséget alakítsunk ki saját magunk, valamint az ötödik hely birtokosa között. Ez azt jelentené, hogy egy lépéssel közelebb kerülnénk a Bajnokok Ligájához. A folyamatos fejlődés elengedhetetlen, ezt pedig leginkább folytonos győzelmekkel lehet biztosítani" – összegzett Giuntoli.