Bremer szerződésében egy 60-70 millió eurós kivásárlási ár szerepel

bremer_gazzetta_mu.jpgBár a készülődés és a hangolódás megkezdődött a hétvégi rangadóra, a következő szezon terveiről sem szabad megfeledkezni, ahogy azt az újságok és a nevesebb szakemberek sem tették. Lássuk hát az elmúlt napok híreit!

Fabiana Della Valle (GdS) értesülései szerint a Juventus Tiago Djalo körül kialakult helyzet megoldásán fáradozik. A portugál védő eleddig nem kapott egyetlen játékpercet sem, és tekintetbe véve a klub körül kialakult szituációt, könnyen előfordulhat, hogy ez a szezon végéig sem fog változni, ezért Giuntoliék egy rövid távú, fél éves kölcsönben gondolkoznak, elsősorban a Serie A-n belül, hogy szokja a bajnokságot és legyenek játékpercei, mielőtt 2025 januárjában visszahoznák.

Az újságíró asszony továbbá azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy a Juventus több, mint 100 milliós bevételt kíván meggyűjteni Gleison Bremer és Dean Huijsen eladásából, azonban ez az összeg némileg módosulhat az érdeklődők tekintetében, ugyanis egy esetleges Manchester United ajánlat esetén – akik elsősorban a brazil bekk iránt mutatnak érdeklődést – a torinói alakulat elfogadná az ajánlat részeként Mason Greenwood játékjogát is akár.

Giovanni Albanese információi szerint a klub a nyáron egy olyan, európai szinten is referenciapontot jelentő középpályás megszerzését tűzte ki célul, aki technikai és a játék irányítása szempontjából is kimagasló minőséget képvisel.Továbbá azt is megosztotta a követőivel, hogy Weston Mckennie nem elégedett a Juventus szerződéshosszabbítási ajánlatával, így pedig a klub nyáron az eladás mellett dönthet. Valamint AC Milan csapata érdeklődést mutat a Juventus olasz hátvédje, Daniele Rugani iránt.

Albanese továbbá megosztotta azt is, hogy Mattia Zaccagni is azon a listán szerepel, mely a Bianconeri támadó szekciójának megerősítését célozza meg. A 28 éves játékos mindezek mellett a Juventus azon tervébe is tökéletesen illik, ami arra vonatkozik, hogy minél több olasz labdarúgó szerepeljen a csapatban.

Romeo Agresti értesülései szerint a klub nem fog nyíltan állást foglalni Massimiliano Allegri jövőjével kapcsolatban, amíg a szezon elsődleges célja, a Bajnokok Ligája kvalifikáció matematikailag is bebiztosításra kerül.

Chiesa szerződése ügyében az elmúlt napokban fokozódott a kapcsolat, mely végül egy áthidaló megoldással 2026-ig, egy éves hosszabbítással kecsegtet. Továbbra is úgy tűnik, hogy a szélső/csatár szerződésével kapcsolatos mizéria egyik sarkalatos pontja az edző, azonban nem a személyes kapcsolatuk, hanem taktikai szempontból.

Továbbá a Goal Italia újságírója szerint egy Koopmeiners kaliberű átigazolás a Juventus tekintetében nem történhet meg áldozat, vagy játékos/játékosok bevonása nélkül.

Agresti mindemellett a minap megosztotta, hogy Bremer legutóbbi hosszabbításakor bekerült a szerződésébe egy 60-70 millió euró közötti kivásárlási ár, Mirko Di Natale pedig úgy tudja, hogy ez az összeg majd csak a 2025/26-os szezontól lesz érvényes.

Végezetül pedig Agresti jó hírekkel is szolgált a Bianconeri szerelmeseinek, ugyanis Koni De Winter szerződésében lévő feltételek teljesültek, melynek következtében a belga védő végleg a Genoa együtteséhez kerül, mellyel a fekete-fehérek 8 millió eurónyi bevételre tehetnek szert.

Nicoló Schira értesülései szerint Gleison Bremer legutóbbi hosszabbításakor a szerződésébe az alábbi kitételek kerültek:

  • kivásárlási ár 70 millió,
  • érvényes 2025 júliusától,
  • a Torino, amennyiben a Juventus 40 millió feletti összegért értékesíti a játékost, a vételár 10%-ára jogosult,
  • maga a szerződés 2028-ig érvényes, évenkénti 6 milliós fizetést biztosítva a játékos számára.

Jorginho ügynöke elmondta, hogy „a játékos szerződése a nyáron lejár és mindezidáig az Arsenaltól nem keresett meg senki minket a hosszabbítás kapcsán. Ha távozni kényszerül Londonból, akkor valószínűleg a Serie A lesz a cél.” Mirko Di Natale értesülései szerint azonban a Juventus részéről nem történt még kapcsolatfelvétel egy esetleges szerződés kapcsán.

Sport Bild úgy értesült, hogy Goretzka a müncheni kalandját lezártnak tekinti, valamint a Juventus egy érdekes lehetőséget jelent a német válogatott számára.

Fabrizio Romano értesülései szerint Samuel Iling-Junior iránt angol és olasz csapatok is élénk érdeklődést fejtenek ki, melynek következtében az angol szélső távozására újfent komoly esély mutatkozik. A játékos szerződése 2025 nyarán lejár, és annak ellenére, hogy a kapcsolat megfelelő a játékos és a klub között, tárgyalások még nem kezdődtek a szerződés meghosszabbítása érdekében.