A Juventus Zirkzee megszerzését fontolgatja

zirkzee.jpgAz utóbbi napokban igen csak felpezsdültek a következő szezonra, egészen pontosan a játékos keretre vonatkozó változásokkal kapcsolatos hírek, ebben a tegnap sem jelentett különbséget. Lássuk, hogy a hitelesebbnek tartott források milyen értesüléseket osztottak meg közösségi médiás felületeiken!

Gianluca Di Marzio információi szerint a Juventus komolyan fontolgatja a kiváló szezont futó Bologna kilencesének, Joshua Zirkzee-nek a megszerzését. A kapcsolatfelvétel megtörtént a felek között, olyannyira, hogy Giuntoli még Münchenbe is elutazott, hogy a Bayern vezetőségével is egyeztessen a játékos ügyében.

Di Marzio emellett csatlakozott a többiekhez edzőkérdésben, úgy tudja, hogy ha Massimiliano Allegri a szezon végén távozik, Thiago Motta az első számú célpont a helyére. Továbbá azt is megosztotta a követőivel, hogy a dolgok jelen állása szerint Riccardo Calafiori következő klubja a Juventus lesz.

A DAZN is megerősítette azokat a híreket, melyek tegnap megjelentek Riccardo Calafiori kapcsán, miszerint a játékos a Juventus első számú választása, éppen ezért a kapcsolatfelvétel meg is történt már mind a Bologna együttesével, mind a játékos képviseletével.

Maradva a Calafiori-vonalnál, Fabrizio Romano is megosztotta értesüléseit a védővel kapcsolatban. Állítása szerint a Juventus már januárban megkezdte a puhatolózásokat a Bologna játékosának megszerzése ügyében és a megbeszélések, egyeztetések roppant pozitív hangvételűek.

Nicoló Schira értesülései szerint az elmúlt napok pletykái ellenére a Juventust egyáltalán nem érdekli Mauro Icardi megszerzésének lehetősége. A játékos felesége-menedzsere és a Juventus illetékesei között nem történt kapcsolatfelvétel. Bár az Icardi család a hírek szerint kapott egy igen csak impozáns ajánlatot egy meg nem nevezett szaúdi klubtól, számukra a prioritás az, hogy maradjanak a Galatasaraynál.

Schira ezen felül azt is megosztotta követőivel, hogy információi szerint Arek Milik a nyári átigazolási szezonban pontot tehet fekete-fehér karrierjének, és távozhat a Juventus együttesétől.

Mirko di Natale úgy értesült, hogy Mateo Retegui játékjogát felajánlották mind a Juventus, mind a Milan együttesének az elmúlt hetekben. A Bianconeri részéről egy ilyen manőver sikeres lezárása nagyban függ attól, hogy lesznek-e a csapatrészből távozók, elsősorban Moise Kean.

Alfredo Pedulla úgy tudja, hogy a Juventus által nagyra tartott és kerülgetett Teun Koopmeiners a nyári mercato során a Bianconeri csapatához akar csatlakozni.

Végezetül pedig egy kis érdekesség a Sky Sport közvetítésével: Kenan Yildiz meze a Juventus Store legkeresettebb terméke.