Vlahović: "Nem a gólszerző személye a fontos, hanem a győzelem"

dusko.pngRevansot vett a Juventus a Sassuolón az őszi vereségért, a torinói együttes 3-0-ra verte hazai pályán Alessio Dionisi együttesét. Győzelmével a Bianconeri továbbra is lőtávon belül tartja magát az éllovas Interrel szemben, és hét pontra eltávolodott a harmadik helyezett Milantól. A mérkőzés egyik hőse kétségkívül a duplázó Dušan Vlahović volt, aki a lefújást követően beszélt a DAZN munkatársaival. A szerb támadó kifejezte örömét Federico Chiesa és Kenan Yıldız iránt, beszélt szurkolókról, illetve jelenlegi időszakról is.

Ez a legjobb időszakuk a szezon során? "Nem tudom megmondani, hogy ez a mi pillanatunk-e vagy sem, meccsről meccsre készülünk, és mindig a legjobbunkat adjuk. Örülünk a győzelemnek, de fejben ott kell lennünk és kompaktnak kell maradnunk. Ez egy nagyszerű érzés, és azt hiszem, ez a kezdetektől fogva így van, és soha nem változott. Boldog vagyok, hogy szabadrúgásból gólt szereztem, ez ma jól sikerült, de remélem, hogy még sok gólt fogok szerezni."

A szerb támadó beszélt a szurkolókkal való viszonyáról is. "Mindig köszönetet mondok a szurkolóknak, mindig ott vannak, és nagyon fontosak számunkra. Remélem, hogy mindig ilyen sokan lesznek, ők az erősségünk, és csak köszönetet mondhatok nekik."

A csereként beálló Federico Chiesa szerezte a harmadik gólját, míg a Yıldız ma is kiváló teljesítménnyel rukkolt elő. "Örülök Fedének, gólt szerzett és megérdemelte. Nagyon szeretem őt, nagyon jó barátok vagyunk, és úgy gondolom, hogy szüksége lesz erre a gólra. Számunkra nem fontos, hogy ki lő gólt, elég, ha nyerünk. Yildiz fiatal és nagyon-nagyon erős, számomra nem számít ki lő gólt, a csapat rendelkezésére bocsátottam magam, és így nagyon boldogok vagyunk".

Vlahović  végezeül ejtett pár szót az Interről is. "A Liga döntése, hogy mindig utánuk játszunk, nekünk megvan a saját célunk, és a végén majd meglátjuk, hova jutunk."