Di María maradhat, SMS érkezhet?

di_maria_vs_nantes_1.jpgA La Gazzetta dello Sport az elmúlt napokban több, Juventusszal kapcsolatos átigazolási hírt is megosztott hasábjain, melyek közül az egyik legfontosabb minden bizonnyal a csapat argentin klasszisát, a Nantes elleni Európa-liga meccsen nemrég triplázó Ángel Di Maríát érintette, aki a lap állítása szerint szerződést hosszabbíthat a torinóiakkal. 

Az újság szerint az Öreg Hölgy vezetősége és Max Allegri mindenképpen arra törekednek majd, hogy maradásra bírják a veterán szélsőt, mivel a mester nagyon jó kapcsolatban áll a dél-amerikaival, aki a nagy meccseken valódi különbséget tud teremteni a Juve, illetve az ellenfelek között. A Gazzetta úgy tudja, hogy Di María ugyancsak jól érzi magát a Zebráknál, s alapvetően hajlana a hosszabbításra is, azonban előbb szeretné megtudni, hogy a Bianconeri milyen versenysorozatokban indulhat majd jövőre, mivel könnyen lehet, hogy európai kupaszereplés nélkül inkább a távozás mellett döntene. 

A milánói orgánum mindemellett leszögezte, hogy Juan Cuadrado és Alex Sandro nem képezik az olasz rekordbajnok terveinek részét, melynek nyomán a szezon végén szabadügynökként fogják elhagyni a fekete-fehéreket, s ugyanez elmondható Leandro Paredesről is, aki helyett Allegri viszont egy igazi topjátékossal szeretné megerősíteni a középpályát a Lazio szerb futballistájának, Sergej Milinković-Savićnak személyében. 

A Gazzetta szerint a Juve sosem hagyta abba SMS teljesítményének figyelését, aki továbbra is a kiszemeltek listájának élén áll, főleg úgy, hogy Paredes mellett várhatóan Adrien Rabiot is búcsút fog inteni az Öreg Hölgynek, a klub pedig állítólag már tett is néhány lépést a szerb irányába, ám a Lazio elnöke, Claudio Lotito mindeddig blokkolta a Sasok, valamint a piemonti gárda közötti tárgyalásokat. 

A lap tudomásának alapján viszont a két együttes az utóbbi időben remek kapcsolatba került egymással, köszönhetően annak, hogy a Juventus gond nélkül rávette az Eintracht Frankfurtot arra, hogy engedjék át a rómaiaknak Luca Pellegrini játékjogát a télen, az olasz balhátvéd pedig a jövőben esetleg még a Milinković-Savićcsal kapcsolatos üzletbe is bevonható lenne valamilyen formában. A Continassánál mindenestere immár komolyan gondolkodnak egy ilyen forgatókönyvön, s könnyen lehet, hogy a nyáron valóban megtörténhet majd a régóta óhajtott átigazolás.