Phillips és Sanco továbbra is célkeresztben

gettyimages-1337494945-1024x1024.pngMint ahogy arról a napokban oldalunkon is beszámoltunk, az elismert átigazolási szakíró, Fabrizio Romano nemrég megerősítette, hogy a Juventus tárgyalásokat kezdett a Manchester City képviselőivel Kalvin Phillips leigazolásának céljából, aki a fekete-fehérek elképzelései szerint kölcsönben, vételi opcióval érkezne a klubhoz, míg az angolok ezt az opciót szeretnék kötelezővé tenni, s ennek mentén lezárni a megbeszéléseket. 

Az olasz DAZN ezt alapul véve kijelentette, hogy Phillips egy jó és életképes opciót jelent a Bianconeri számára, ám csak akkor, ha a Zebrák le tudják őt igazolni egy kölcsönügylet keretében, a maguk feltételei szerint. A lap állításának fényében az alternatív utak megkeresése nagy kihívást jelentene a felek számára, tekintettel a potenciális átigazolási díjra, továbbá a középpályás minden bizonnyal magas bérigényére. 

A forrás úgy tudja, hogy az üzlet megkötése ezen szempontok miatt bonyolult feladat lesz, ugyanakkor az egyezség leütése korántsem lehetetlen, hiszen a felekben megvan a megállapodásra való hajlandóság, Phillipset pedig ugyanaz a futballügynökség képviseli, mint Nicolò Fagiolit, ami szintén a torinóiak malmára hathatja a vizet. 

Fabrizio Romano ezzel párhuzamban megismételte korábbi információit, melyek szerint a Juventus (egyes német klubok mellett) nagy erőkkel vizsgálja a Jadon Sancho szerződtetésére vonatkozó lehetőségeket, ám egyelőre senki sem tett hivatalos ajánlatot a szélsőért. A további lépések attól függenek, hogy a Manchester United milyen módon szeretné majd kivitelezni a játékos értékesítését, s hogy milyen konstrukcióban kívánná ezt megvalósítani, elvégre Sancho bére változatlanul gondot jelentene a legtöbb kérőnek. 

A SportItalia mindeközben megszellőztette, hogy a Brighton alakulata a téli átigazolási ablakban ajánlatot tehet majd Samuel Iling-Juniorért, mellyel a Sirályok a Tottenham Hotspur után a második Premier League-együttes lennének, aki bejelentkezik az angol szélsőért. A lap szerint a kék-fehérek mestere, Roberto De Zerbi kifejezetten nagyra tartja a szélsőt, s igyekszik meggyőzni a klubot arról, hogy fizessék ki érte a Juve által követelt, 18 millió eurós összeget.