Felipe Anderson érkezhet a nyáron

felipe_anderson.jpgMint ismert, a Juventus gőzerővel keresi a lehetőségeket a középpálya és a támadóharmad széleinek tekintetében, úgy a téli, mint a jövő nyári átigazolási időszakra vonatkozóan. Az utóbbi időben főleg két játékos, Domenico Berardi és Jadon Sancho neve merült fel a torinóiakkal kapcsolatban, ám megbízható hírforrások a minap egy új kiszemeltről is beszámoltak, aki bajnokságon belülről érkezhetne az Öreg Hölgyhöz. 

Elsőként Matteo Moretto osztotta meg a hírt, miszerint megakadtak a szerződéshosszabbításról szóló egyeztetések a Lazio, valamint a klub brazil játékosa, Felipe Anderson között, aki így számos klub számára jelenthetne érdekes opciót a piacon. Az újságíró szerint a Juventus a következő napokban kész lenne döntő lépéseket tenni a harminc esztendős labdarúgóért, aki januártól fogva szabadon tárgyalhat az iránta érdeklődő csapatokkal. 

A híreket később Fabrizio Romano is megerősítette, kijelentve, hogy az olasz rekordbajnok éles szemmel figyeli a támadót, akire a Bianconerinél potenciális célpontként tekintenek. Felipe Anderson a jelenlegi idényben egyébként 20 meccsen 1 gólnál és 5 gópassznál jár minden sorozatot figyelembe véve, míg tavaly 50 mérkőzésen 12 találat és 9 assziszt volt a mérlege, az Öreg Hölgy pedig a múltban rengetegszer csapott már le ingyen szerződtethető játékosokra, igaz, ez újabban inkább kevesebb sikert hozott az együttes számára. 

Nicolò Schira mindeközben egy másik szélső helyzetéről írt, ugyanis tudomása szerint nem csak a Tottenham Hotspur, hanem két másik Premier League-klub, továbbá az Olympique Marseille is érdeklődik a Juve angol tehetsége, Samuel Iling-Junior iránt. A szóban forgó gárdák nemrég információt is kértek a játékos helyzetéről, akiért a fekete-fehérek egy 20 millió euró körüli összeget szeretnének kapni eladás esetén. 

A La Gazzetta dello Sport arról értekezett, hogy a Doppingellenes Ügyészség javaslatát követően, mely négy éves eltiltást irányoz elő Paul Pogba számára a szabályok áthágása miatt, a Juventus komolyan elgondolkodott a francia szerződésének felbontásán. Ha az ítélet jogerős lesz, a klub minden bizonnyal tárgyalásokat kezd majd a középpályás képviselőivel, annak érdekében, hogy a kontraktus minél hamarabb felmondásra kerüljön, ami jelentős anyagi könnyebbséget jelentene a torinóiak számára.