Rabiot és McKennie távozhat, SMS érkezhet

mckennie_rabiot.jpgGianluca Di Marzio újonnan közzétett hírei szerint a Juventus valóban nagyon élénk érdeklődést mutat a Lazio középpályása, Sergej Milinković-Savić iránt, aki továbbra sem hosszabbította meg jövőre lejáró szerződését a római klubbal. A Sasok természetesen szeretnék magtartani a szerb játékost, elsősorban amiatt, hogy jobb pozícióval tárgyalhassanak majd a Bianconerivel, vagy bármely más együttessel. 

Az újságíró által elmondottak fényében kijelenthető, hogy a Lazio elnöke, Claudio Lotito tisztában van vele, hogy hosszabb távon nem lesz képes magához láncolni SMS-t, ugyanakkor semmiképpen sem akarja alacsony összegért elengedni a balkáni futballistát, ami miatt az érdeklődők mindenképpen kemény egyeztetésekre, s magas vételárra számíthatnak majd. 

Di Marzio leszögezte, hogy az Öreg Hölgy egyelőre nincs abban a helyzetben, hogy komoly összeget adjon ki Milinković-Savićért, azonban ennek dacára sem tettek le a szerbről, miközben figyelmük kiterjed saját házuk tájára, ezen belül pedig Adrien Rabiot helyzetére is, mivel fennáll a veszélye annak, hogy a nyáron ingyen fogják elveszíteni a franciát, akinek hamarosan kifut a kontraktusa, s aki jelenleg nem is igazán mutat szándékot arra, hogy új megállapodást írjon alá a torinóiakkal. 

A Sky Sport Italia ehhez hozzátéve arról értekezett, hogy Rabiot távozása egyre konkrétabb opcióvá válik, ugyanis a labdarúgó csak egy, a jelenleginél jóval magasabb fizetésért cserébe hosszabbítana a Juventusszal, miközben tisztában van vele, hogy az utóbbi időben mutatott remek produkciója miatt számos opció közül válogathatna majd az idény végén, főleg ingyen igazolható játékosként. 

Az angol szakértő, Ben Jacobs mindeközben arról írt, hogy a Tottenham Hotspur együttese nagy figyelemmel kíséri Weston McKennie világbajnokságon mutatott játékát, mivel az angol klub már régóta szeretné leigazolni az amerikait, januárra nézve pedig reális lehetőségként gondolnak ennek kivitelezésére. A középpályás helyzete a La Gazzetta dello Sport szerint egyébként Max Allegri és a Juve vezetőségének jövő heti meetingjén is téma lesz, mivel a klubnál úgy tudják, hogy néhány Premier League-csapat mellett a Borussia Dortmund is érdeklődik McKennie iránt, akihez a Bianconeri nem is ragaszkodna a továbbiakban.