A Juve új ajánlatot tesz Dybalának

dybala_possibe_renew.jpgA Juventus vezérigazgatója, Maurizio Arrivabene a csapat tegnapelőtti, Villarreal elleni megmérettetése előtt rövidebb nyilatkozatot adott az olasz sportsajtónak, melynek keretein belül fontosabb információkat osztott meg a szerződéshosszabbítás előtt álló labdarúgókkal kapcsolatban. Kijelentette, hogy a klub tervei továbbra is változatlanok, ennek alapján pedig a vezetőség a következő napokban értékeli majd ki az érintettek helyzetét, ugyanakkor ezzel együtt azt is belengette, hogy bizonyos játékosokkal nem fog biztosan dűlőre jutni a torinói alakulat. 

"Tartjuk magunkat korábbi kijelentésünkhöz, ennek alapján pedig február végén mindenképpen ki fogjuk értékelni a szerződéshosszabbítás előtt álló futballisták, s ekképp természetesen Dybala helyzetét is. Rendkívül sajnáljuk, hogy Paulo az elmúlt napokban sérülést szenvedett, s hogy emiatt nem lehet itt velünk ma, azonban a magunk részéről továbbra is előre kívánunk tekinteni, melynek értelmében a La Joya körüli szituáción túl a többi futballistával kapcsolatos tudnivalókat is fel kell mérnünk. 

Ezt mindenképpen meg fogjuk tenni, s egyértelmű, hogy vezetőségünk a lehető legjobb időzítéssel hozza majd meg döntéseit, szem előtt tartva a jövő érdekeit is. A lejáró kontraktussal bíró labdarúgók kétféle helyzetben vannak, ugyanis egy részükkel kapcsolatban nagy optimizmus dolgozik bennünk, míg másik felüket illetően sajnos kissé pesszimista irányba hajlanak a Juventus kilátásai, mindazonáltal a tárgyalások során minden részlet és álláspont tisztázásra fog kerülni" – fogalmazott Arrivabene. 

A megbízható olasz szakújságíró, Gianluca Di Marzio híreinek értelmében a vezérigazgató teljes őszinteséggel beszélt az argentin támadó helyzetéről, mivel a Juventus a jövő héten egy olyan ajánlatot készül tenni a labdarúgónak, melynek összege várhatóan alacsonyabb lesz majd, mint a legutóbbi, októberi kínálatban megtalálható számok.

A transzferguru szerint a Bianconeri feltételei immár visszavonhatatlanul megváltoztak, melynek alapján a klub egészen biztosan alacsonyabb fix összeget szeretne adni a játékosnak, azonban az esetleges, pályára lépésekért és gólokért járó bónuszok ezzel együtt magasabbnak bizonyulhatnak majd, hogy a kínálat egésze ennek révén kompenzálja az alapbérből levonandó eurómilliókat. 

Di Marzio mindezzel együtt arról is beszélt, hogy a Juventus egyértelműen ki szeretné terjeszteni Mattia De Sciglio kontraktusát, mivel a jobbhátvéd igen kiváló viszonyt ápol Max Allegrivel, jó formája pedig elősegítheti maradását is, ugyanakkor a Zebrák mindenképpen csökkenteni szeretnék bérköltségeiket, melynek elsősorban a szintén hosszabbítás előtt álló Federico Bernardeschi ihatja meg a levét, akinek az illetékesek a jelenleginél jóval alacsonyabb fizetést ajánlhatnak majd fel. 

A Sky Sport Italia ezzel párhuzamban két érdekesebb hírről adott jelentést, ugyanis az olasz lap szerint Allegri továbbra is szeretne egy tapasztaltabb centert hozni az olaszt rekordbajnokhoz, aki jó alternatívát jelenthetne Dušan Vlahović helyett a szerb pihentetése esetén, míg a klub kétségkívül hosszabbítani szeretne Matthijs de Ligttel is, aki személyes tekintetben is szívesen maradna a fekete-fehéreknél, s annak dacára, hogy a tárgyalások még csak a kapcsolatfelvételi szakaszban tartanak, egyelőre semmi jele nincs annak, hogy a holland a távozását fontolgatná.