Újabb részletek McKennie házibulijáról

mckennie.jpgÚjabb részletek derültek ki a Weston McKennie által tartott, az olaszországi karanténszabályokat több szempontból is megszegő, két nappal ezelőtti partiról, ugyanis az amerikai futballista szomszédja egy friss nyilatkozatában arról számolt be, hogy a kérdéses éjjelen rengeteg taxit látott a lakás környékén, melyek lányokat szállítottak a középpályás otthonába, állítása pedig ez volt az indok, ami miatt végül a rendőrség kihívása mellett határozott. 

Mint ismert, az Öreg Hölgy tavaly nyári igazolása a tegnapi hírek szerint két csapattársának, Paulo Dybalának és Arthurnak jelenléte mellett szervezett összejövetelt torinói villájában, melyen a megbízható források szerint több mint húszan vettek részt, mely természetesen a Juventus figyelmét sem kerülhette el, ugyanis a La Stampa legfrissebb értesülései szerint a torinói klub pénzbüntetés mellett egymeccses eltiltással is sújtja majd a kihágást elkövető labdarúgókat. 

"Nem hinném, hogy valaki a törvény fölött áll, pusztán azért, mert híres futballista. Éjjel fél tizenegykor indultam kutyát sétáltatni, mikor arra lettem figyelmes, hogy Weston McKennie ingatlanjának kapuin belül egy teljes autópark áll" – jelentette ki a hatóságokat riasztó szomszéd az Il Corriere della Serának nyilatkozva. 

"A gépjárművek környékén egy nagyobb csoportnyi férfi tartózkodott, akik nem viseltek maszkot, a továbbiakban pedig rengeteg Mercedes, valamint Jeep típusú autó, illetve számos taxi érkezett a helyszínre, melyek egytől-egyig lányokat szállítottak, akik nyilvánvalóan hivatalosak voltak a partira.

Mivel az ehhez hasonló, baráti összejövetelek nem megengedettek az olasz hatóságok szabályainak értelmében, valamint ekkor már az esti kijárási tilalom is érvényben volt, jobbnak láttam kihívni a rendőrséget, hátha ők képesek lesznek elejét venni az esemény kibontakozásának."

A korábbi információk alapján az amerikai játékos otthonában mintegy tíz-húsz fő tartózkodott, ugyanakkor a szomszéd állítása szerint ennél jóval több személy jelent meg a ház környékén, akik mindannyian a partira érkezhettek. 

"Úgy vélem, hogy a sajtóban megjelent híreknél sokkal többen voltak hivatalosak az eseményre, az autókból pedig arra következtetek, hogy még a továbbiakban is érkeztek volna meghívottak a házibulira. A rendőrség kihívásával nem szerettem volna ártani McKennie-nek, akit egyébként kedvelek, mivel egy rendkívül egyszerű és rendes srác, aki általában az otthonában tartózkodik, vagy edzésekre, illetve mérkőzésekre megy. 

Én magam is Juventinónak vallom magam, ekképp sajnálom, ha gondot okoztam a játékosoknak, azonban véleményem szerint a hozzájuk hasonló, profi labdarúgóknak talán inkább a futballra kellene koncentrálniuk, s nem házibulikat kellene szervezniük egy egyébként is válságos időszakban" – összegzett a szomszéd.