Castelnuovo: "A Juve érdeklődött Locatelli iránt"

locatellicapitano-1.jpgA többek között az Öreg Hölgy által is figyelt Manuel Locatelli ügynöke, Stefano Castelnuovo az olasz médiának adott nyilatkozatában kijelentette, hogy a Juventus tavaly nyáron érdeklődött képviseltje iránt, emellett arról is beszélt, hogy a játékos könnyedén csatlakozhatna a torinóiakhoz a jelenlegi idény végeztével, mivel egyértelműen az a vágya, hogy Európában is megmutassa tudását, azonban kiváló kapcsolatban áll jelenlegi együttesével is. 

A Sassuolo ma este Torinóba látogat, ekképp a menedzsert arról kérdezték elsőként, hogy ügyfele milyen kapcsolatban áll az olasz rekordbajnokkal.

"Manuel szobájában gyermekkorában ott volt Andrea Pirlo posztere, így biztosan izgalmas lesz ma este szembenéznie az egykori példaképével" – kezdte mondanivalóját a Tuttosport újságírójának. 

"Ez azonban nem fogja őt befolyásolni, hiszen a nagy téttel bíró, jelentős ellenfelekkel szemben megvívott meccseket szereti leginkább, s ezeken az összecsapásokon tudja legjobbját nyújtani."

Tavaly nyáron hónapokig arról lehetett olvasni, hogy a Bianconeri sportigazgatója, Fabio Paratici a klubhoz kívánja csábítani a fiatal olasz középpályást, ezt pedig Castelnuovo meg is erősítette a torinói pletykalapnak.

"A Juventus érdeklődött a futballista leigazolása iránt tavaly nyáron, azonban a klubok akkor nem tudtak megegyezni. A következő átigazolási időszakban azonban semmi nem zárható ki.

Manuel jól érzi magát a Sassuolo alakulatánál, s nem változtatott a hozzáállásán, továbbá semmit nem vesz természetesnek, ami vele történik. Örülök, hogy debütálhatott a válogatottban, a Juventushoz való szerződése pedig még mindig lehetséges, talán nyáron szerencsésebbek leszünk.

Természetesen remek kapcsolatban állunk Manuel jelenlegi együttesével, a klub pedig rendkívül ambiciózus. Meglátjuk, hogy mi fog történni, ám ha érkezik egy megfelelő ajánlat, mindenkinek a legjobb lenne előnyös megoldást találnia az ügyre. Ennek ellenére mindig hálásak leszünk a Sassuolónak, bármi is történjen ezt követően."

A rendkívül nagy reménységnek tartott labdarúgó korábban kudarcot vallott az AC Milan együttesénél, ám egyes híresztelések szerint az idén ismét régi fényében tündöklő Rossoneri szívesen próbálkozna ismét a mostanra sokkal érettebbé váló futballistával.

"Még egyszer leszögezném, hogy mindig nagy hálával fogunk tekinteni a Neroverdire, azonban úgy gondolom, hogy Manuel eltérő szinteket is meg szeretne tapasztalni, úgy Olaszországban, mint az európai kupaporondon.

Egyértelműen arról álmodik, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessen, s remélhetőleg ez mind neki, mind pedig a csapatának megadódik majd az idény végeztével" – zárta szavait az ügynök.