Agresti: Pogba érkezhet, Dybala távozhat

gettyimages-1224652322.jpgA Juventus átigazolási politikájával, s a Bianconeri e téren tervezett lépéseivel mindig pontos értesülésekkel rendelkező újságíró, Romeo Agresti nem sokkal ezelőtt rendkívül érdekes hírekkel szolgált, melyekben többek között beszél az Öreg Hölgy Paul Pogbáról szőtt terveiről, valamint Weston McKennie és Paulo Dybala valószínűsíthető jövőjéről is.

Mint ahogy az a francia középpályás ügynöke, Mino Raiola a napokban a Tuttosportnak kijelentette, a Vörös Ördögök 2012 és 2016 között Torinóban futballozó játékosának Olaszországba való visszatérése közel sem elképzelhetetlen, a Goal.com újságírója pedig egyenesen azt mondta, hogy a Zebrák már idén januárban szeretnék leigazolni egykori sztárjukat.

"A hozzám eljuttatott információk alapján kijelenthetem, hogy a Juventus már januárban Pogba megszerzését célozza majd meg" – tudósított a Juventibusnak.

"A klub vezetősége jó kapcsolatban áll Mino Raiolával, és ha a menedzser kijelenti, hogy Pogba megszerezhető, a Juve biztosan el fog gondolkodni a lehetőségen. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a játékos csatlakozni fog a csapathoz, de az esély nyitott."

Agresti a fekete-fehér együttes nemrég a Torino és a Barcelona ellen is betaláló reménységéről, az amerikai Weston McKennie-ről is szót ejtett, aki, mint ismert, jelenleg kölcsönben szerepel az itáliai rekordbajnoknál, játékjogát pedig a 2020/21-es szezon végén szerezhetik meg végleg az FC Schalke 04 együttesétől, 18 millió euró ellenében.

"A Juventus mindenképpen aktiválni szeretné a McKennie játékjogára érvényes opciót, mivel rendkívül nagyra értékelik őt" – jelentette ki a csapattársaival is nagy összhangba kerülő, texasi születésű labdarúgóról.

A talán legérdekesebb információk szerint azonban a Bianconeri a transzferpiac legközelebbi kinyílásakor nem csak az vételi, hanem az eladási oldalon is akcióba kíván lépni, az értékesítendő játékos pedig az utóbbi időben erőteljesen rossz formát mutató Paulo Dybala lehet, akit Andrea Pirlónak mindeddig nem sikerült beillesztenie csapatába, mikor pedig lehetőséget kapott, akkor sem tudta meggyőzni a klubvezetést, valamint a szurkolók egy részét.

A csapat argentin tízese kapcsán ugyan a Juventus átigazolásokért felelős igazgatója, Fabio Paratici korábban kijelentette, hogy a felek egyértelműen a futballista szerződéshosszabbításán dolgoznak, a transzferguru szerint valójában nem történt változás ügyében, és könnyen elképzelhető januári eladása is.

"Dybala kapcsán nincs semmi újdonság. Ha lehetőség nyílik rá, a Juventus nyitott a januári értékesítésére" – mondta Agresti.