Rabiot: "Nehéz pontot szereztünk, de nyerhettünk is volna."

image_2024-04-13_221935501.pngA Torino ellen elért gólnélküli döntetlent követően a Juventus játékosai közül Adrien Rabiot nyilatkozott a sajtóban, hogy értékelje a pályán látottakat. A francia középpályásban kettős érzések voltak, hiszen úgy érezte nehéz pontot sikerült szerezni, azonban így is lett volna lehetőség a győzelemre. Rabio a Sky kérdésér válaszolt a szerződésével kapcsolatos kérdésekre is, jelezte, hogy jelenleg nem ez a legfőbb prioritás.

Sky: Az első félidőben egy olyan Juvét láttunk, mint a Fiorentina ellen, amelyben helyzeteket teremtettetek, a  második félidőben ehelyett egy teljesen másik csapat futott ki a gyepre. Mivel magyarázod mindezt?

Adrien Rabiot: Tetszett az első félidő, több helyzetet teremtettünk, de sajnos nem találtunk a kapuba. Ha nem kapsz gólt, akkor persze jobban kockáztathatsz támadásban, nagyobb önbizalmat ad, de könnyen rossz irányba is fordulhat a meccs.

S: A második félidőben hiányzott a folytonosság...

AR: Az elmúlt hetekben nehéz volt megtalálni a folytonosságot, de a pozitív oldalát kell néznünk a dolgoknak, egy kemény és nagyon fizikális csapat ellen szereztünk egy pontot, azonban így is csalódott vagyok, mert nyerhettünk volna.

S: Ezeknek a második félidőben tapasztalt visszaeséseknek inkább mentális vagy fizikális okai vannak?

AR: Ma szerintem fizikális háttér volt, meleg volt a stadionban. Yildiz révén akár gólt is lőhettünk volna.

S: Az előző szezon végén itt maradtál, beszéltél már a Juvéval a jövődet illetően és mik a kívánságaid?

AR: Azért maradtam, mert szerettem volna segíteni a csapatnak, vissza szerettem volna térni a Bajnokok Ligájába, ahogy a klub kérte. Amint a célt elérjük, beszélni fogunk a klubbal, jelenleg csak a pályára és a lejátszandó mérkőzésekre kell koncentrálnunk. Később lesz idő mindent megvitatni.

S: Mit szeretnél?

AR: Azt akarom, hogy a Juve visszakerüljön a Bajnokok Ligájába és megnyerje a Coppa Italiát, aztán majd beszélünk a szerződésemről.