Perin egy hónapra kidőlt, Vlahović megsérült

vlahovic_vs_inter.jpgAz Inter elleni, fájdalmas kudarcot követően a Juventus szerelmesei újabb kellemetlen hírekkel szembesülhettek a minap, ugyanis megbízható olasz források beszámolói szerint a csapat több kulcsjátékosa is kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett, sőt, az együttes második számú kapusa a hírek alapján több hétre is kiesett, tovább bővítve ezzel a Bianconeri problémáit. 

Romeo Agresti beszámolójának fényében Federico Chiesa jobb lábában továbbra is fennáll egy enyhébb zúzódás, ami minden bizonnyal a szélső térdműtétjének következménye lehet, ugyanakkor a probléma mértéke az utóbbi napokban mérséklődni látszik, mivel az olasz lába kevésbé dagadt, mint az elmúlt napokban. Chiesa tehát a jelek szerint bevethető lesz a jövő hétfőn megrendezésre kerülő, Udinese elleni meccsen, miközben visszatérhet a rendes edzéstervhez is. 

Mindez sajnálatos módon nem mondható el a kiváló formában lévő, ám a Nerazzurri ellen alulteljesítő Dušan Vlahovićról, aki a minap vizsgálatokon esett át jobb oldali combközelítő-izmának túlterheltsége miatt. Agresti szerint a csatár állapotát az orvosok napról-napra értékelik majd, ám a Sky Sport Italia úgy értesült, hogy a szerb futballista várhatóan ki fogja hagyni az Udinese elleni megmérettetést. 

Romeo Agresti mindemellett arról is hírt adott, hogy az Öreg Hölgy második számú kapusa, az eddig javarészt a Coppa Italiában lehetőséget kapó Mattia Perin részleges ínszalagszakadást szenvedett el jobb térde középső szalagjában. A diagnosztikai vizsgálatok a hálóőr mediális szalagjának első fokú elváltozását mutatták ki, ami a klub bejelentésének értelmében a rehabilitációs időszakkal együtt körülbelül 30-40 napos kihagyást jelent majd az olasz számára. 

Nicolò Schira végezetül Paul Pogba helyzetéről adott felvilágosítást, aki az újságíró szerint a San Siróban,  Lilian Thuram oldalán tekintette meg a Derby d'Italiát, megmutatva, hogy továbbra is közel áll a klubhoz, eltiltásának dacára pedig a csapat tagjaként gondol magára. A forrás úgy tudja, hogy a középpályás bízik a Doppingellenes Ügyészség színe előtti, február 15-i meghallgatásának pozitív kimenetelében, ugyanis ez azt jelentené, hogy a nehézségek után akár újra pályára is léphetne ügyének ejtésével.