McKennie is sérülést szenvedett

mckennie_8.jpgA minap újabb rossz hírt kaptak a Juventus szerelmesei, ugyanis az amerikai válogatott arról adott hírt, hogy a fekete-fehérek középpályása, Weston McKennie térdsérülést szenvedett, ami meggátolja őt a további játékban, s ami miatt a labdarúgó elővigyázatossági okokból visszatér a Continassára. 

Ugyan Romeo Agresti szerint a futballista esete nem komoly, problémái ellenére pedig valószínűleg bevethető lesz az Inter elleni, november 26-i meccsen, addig Gianluca Di Marzio arról értekezett, hogy McKennie-nek akár ínhüvelygyulladása is lehet a bal térdében, ami miatt a Nerazzurrival szembeni játéka is komoly veszélybe került. 

A középpályán így akár hatalmas gondok is fennállhatnak, mivel jelenleg Fabio Miretti és Manuel Locatelli is sérüléssel bajlódik, bár Agresti úgy tudja, hogy előbbi futballista derékproblémáitól függetlenül pályára fog lépni a Derby d'Italián. Az újságíró szerint Locatelli a jövő héten tovább folytatja a nemrég megkezdett terápiát, azonban a bordatörtést egyáltalán nem lehet félvállról venni, mert elhamarkodottság esetén fennáll a veszélye annak, hogy a felépülési idő is meghosszabbodik. 

A szakértő szerint Timothy Weah valószínűleg helyet foglalhat majd a kispadon, ugyanakkor a Sky Sport Italia munkatársai úgy tudják, hogy a Juve kapitánya, Danilo szereplése nagyjából lehetetlen, hiszen a brazil védő rehabilitációja a tervezettnél lassabban halad, az orvosi stáb pedig nem szeretne kockáztatni idő előtti bevetésével. 

Gianluca Di Marzio úgy értesült, hogy a középpálya bizonytalan helyzete miatt Massimiliano Allegri a 3-4-3-as felállás bevetésén gondolkodik, a bevált védőtrión kívül pedig elöl az olasz válogatott Észak-Macedónia elleni meccsén duplázó Federico Chiesa, valamint Dušan Vlahović és Moise Kean szerepelhetnek majd.