Locatelli és Alex Sandro is megsérült

sandro_loca.jpgUgyan a Bianconeri fontos győzelmet aratott a Serie A utolsó karácsony előtti mérkőzésén a Frosinone otthonában, a diadal a jelek szerint mégis érzékeny veszteségekkel járhat a bajnoki címért küzdő torinói alakulat számára, ugyanis a keret két labdarúgója is megsérült az összecsapáson, bár igaz, hogy más fontos játékosok eközben felépültek eddigi problémáikból. 

A Juventus hivatalos oldalán megjelenő közlemény szerint a minap Manuel Locatelli, valamint Alex Sandro állapota is kiértékelésre került a J|Medicalban, hiszen mint ismert, Max Allegrinek mindkét futballistát sérülés miatt kellett idő előtt lehoznia a pályáról az 1:2-re megnyert találkozón. 

"Miután a játékos a tegnapi, Frosinone elleni összecsapáson kellemetlen érzést észlelt az oldalában, a J|Medical orvosai december 24-én délelőtt vizsgálatokat hajtottak végre Manuel Locatellin, melyek során kizárták a bordatörés lehetőségét, ugyanakkor megállapították egy enyhébb zúzódás fennállását. 

A szakemberek ezzel párhuzamban MRI-vizsgálatnak vetették alá Alex Sandrót is, ami szerencsére kizárta a védő izomsérülését, azonban túlterhelés nyomaira bukkant a futballista bal combizmában. A két labdarúgó állapota innentől fogva minden egyes nap kiértékelésre került majd az orvosi központban" – szögezte le a klub által kiadott helyzetjelentés. 

A Sky Sport Italia mindazonáltal ennél jobb hírekről is beszámolt, ugyanis a lap szerint Weston McKennie a korábbi jelekkel elletétben nem szenvedett sérülést a szombati megmérettetésen, mivel csupán fáradtságtól és görcsöktől szenvedett, ami azt jelenti, hogy az amerikai középpályás bevethető lesz az AS Roma elleni, december 30-i találkozón. 

Az újság úgy tudja, hogy a Federico Chiesa várhatóan fel fog épülni az év utolsó mérkőzésére, ám az még kérdéses, hogy az olasz támadó képes lesz-e kezdőként pályára lépni a Giallorossi elleni meccsen, miközben a Kanárik ellen betaláló Dušan Vlahović állítólag nagyon keményen dolgozik annak érdekében, hogy az első perctől fogva a gyepen tartózkodhasson majd a hétvégén.