Matri: "Nem lenne lehetetlen Osimhen leigazolása"

image_2024-01-28_214845700.pngÉrdekes véleményt fogalmazott meg a Juventus korábbi csatára, jelenleg a DAZN szakértőjeként foglalkoztatott Alessandro Matri, aki már a Juventus átigazolással kapcsolatos lehetőségeit taglalta a nyári mercatóra vonatkozóan. Nem kisebb kijelentést tett, miszerint szerinte megoldható lenne Victor Osimhen leigazolása a Napoli együttesétől. Matri elismerte, hogy vezéráldozatokat kellene hozni a transzfer megvalósításához, azonban a jövőre nagy eséllyel befolyó Bajnokok Ligája-pénzből nem lenne ez lehetetlen.

"Nem zárom ki, hogy Osimhen a Juventushoz igazol." - kezdte mondandóját Matri. "Ha Vlahovićnak lesz egy 20 gólos szezonja, akkor a Juventus 70 millió euróért eladhatja őt, és még ott van Soulé is, akit piacra lehet dobni. Nem lenne ez egy anyagilag fenntarthatatlan kiadás: a Juventus már hozzászoktatott minket a hasonló mozgásokhoz, ahogyan Higuain esetében  is történt."

"Egyébként idén még nem költött a Juventus, ha bejut a Bajnokok Ligájába, akkor szerintem van egy jolly joker, akire költhet a nyáron. A legjobb darabok eladásával és összerakásával elérheti ezt az összeget. Osimhent nem látnám szívesen külföldön." - zárta gondolatait Matri.