A Juventus is érdeklődik Zirkzee iránt

zirkzee.jpgA Sky Sport Deutschland újságírója, az átigazolási kérdésekben többnyire hiteles információkkal  előrukkoló Florian Plettenberg a minap érdekes híreket osztott meg a Juventusszal kapcsolatban, mivel tudomása szerint a torinói alakulat is érdeklődik a Bolognánál kiváló idényt futó Joshua Zirkzee iránt, aki annak idején a Bayern Münchentől igazolt Olaszországba. 

A forrás úgy tudja, hogy a holland támadó legfőbb célja továbbra is a nyári Európa-bajnokságon való részvétel, addig viszont mindenképpen hasznára akar lenni a piros-kékeknek. A kontinensviadalt követően ugyanakkor korántsem lenne elképzelhetetlen egy klubváltás, lévén, hogy a Juventus mellett az AC Milan és az Inter is figyeli a futballistát, akinek ára 35-40 millió körül mozoghat. 

Zirkzee elvileg maga is a Serie A-ban képzeli el a jövőt, s nem akar visszatérni a Bayernhez. Mindez azért is jó hír lenne az Öreg Hölgy számára, mert a huszonkét éves tehetség kiválóan köti össze a támadósort és a középpályát, megszerzésének esetén pedig nem kellene leigazolni az Atalanta által már 60 millió euróra taksált Teun Koopmeinerst. 

A Bianconeri ellen éppen a hétvégén duplázó kiválóság mindazonáltal még mindig témát jelent a Zebráknál, a Goal Italia beszámolója szerint pedig a klub akár a Frosinone gárdájánál ugyancsak remek szezont futó Matías Soulét is bevonná az egyeztetésekbe, hogy csökkentse a középpályás árát. 

Nicolò Schira ezzel párhuzamban arról adott hírt, hogy továbbra is folyamatban vannak a tárgyalások a Juve és Dušan Vlahović képviselői között, mivel a klub hosszabbítani szeretne a szerb támadóval, aki maga is nyitott lenne az ötletre. Az elképzelések szerint a center 2028-ig írna alá, fizetését pedig arányosabban osztanák el, azaz gyakorlatilag csökkentenék, mely által a csatár a nyártól járó 12 millió euró helyett csak 9 millió eurónyi bért kapna.