Álhír, miszerint Sergej Milinković-Savić a Manchester Unitedról álmodik

sms_mu.pngMa reggel több helyen is megjelent egy nyilatkozat Mateja Kežmantól, aki a Foot01-nek adott interjújában mesélt Sergej Milinković-Savić jövőbeli terveiről. A beszámolók szerint a szerb középpályás képviseletét ellátó Kežman arról beszélt, hogy ügyfele számára több ajánlat is érkezett, többek között a PSG-vel és a Manchester Uniteddel is tárgyalnak, azonban a két együttes közül az angol csapat jelentené Sergej álmát. A megjelent cikk óta maga az ügynök tagadta ennek a valóságértékét a TuttoJuvénak adott exkluzív interjújában.

"Ez egy óriási álhír! Egyáltalán nem adtam interjút az utóbbi időben, egyes újságírók egészen elképesztő módon működnek, teljesen fel vagyok háborodva! Rendkívül mérges vagyok, mivel ez a teljes tisztelet hiányát jelenti mind felém, mind Sergej, mind pedig a Lazio felé!" - zárta rövid nyilatkozatát Kežman.

Sergej Milinković-Savić évek óta Európa egyik legkeresettebb középpályásának számít, a Juventus folyamatos érdeklődése mellett rendszeresen hallani, miszerint a kontinens legpatinásabb csapatai szeretnék őt leigazolni. Hét égszinkékben töltött szezon alatt eddig 57 gólt és 51 gólpasszt jegyzett 291 pályáralépés alkalmával, idén 10 gólt és 11 gólpassz fűződik a nevéhez minden sorozatot figyelembe véve. A Lazio elnöke, Claudio Lotito gyakran 100 millió euró feletti eladási árról beszélt vele kapcsolatban, ami a pandémia óta ha csökkent is, még mindig magas összeget kell kifizetnie a soron következő vevőnek, ha soraiban szeretné tudni a szerb középpályást.