Vernonique Rabiot: "Adrien még nem állapodott meg a Juvéval"

rabiot_vs_monza.jpgUgyan az elmúlt napokban a La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy lényegében megszületett az egyezség Adrien Rabiot és a Juventus között a francia labdarúgó szerződéshosszabbításáról, melynek nyomán a játékos további egy évvel, azaz 2025. június 30-ig terjesztené ki szerződését a mostani feltételek mellett, a középpályás ügynöke és édesanyja, Veronique Rabiot a ma reggeli órákban cáfolta ezen értesüléseket. 

A képviselő az olasz ANSA hírügynökségnek eljuttatott közleményében kategorikusan kijelentette, hogy fia semmilyen tekintetben nem jutott megállapodásra az Öreg Hölggyel, elletétben a sajtóban megjelent információkkal, az ezzel kapcsolatos pletykák pedig mélységesen felháborították őt, menedzserként és szülőként egyaránt. 

"Teljes mértékben cáfolom a médiában megjelent csütörtöki értesüléseket, melyek Adrien Juventusszal kötött szerződésének meghosszabbításáról, pontosabban az ezzel kapcsolatos megállapodásról szóltak. Adrien mindeddig semmiféle döntést nem hozott a jövőjét illetően, mivel kizárólag a pályán zajló eseményekre, s a jelenleg futó szezonra koncentrál" – szögezte le Veronique Rabiot. 

"Jelen pillanatban egyetlen klubbal sem folytatunk megbeszéléseket Adrien jövőjével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy csütörtök reggel rendkívül dühös voltam, mikor felfedeztem az erről szóló, totális kitalációnak számító szalagcímet, úgy döntöttem, hogy csak ma reagálok a sajtó állításaira, hogy a hétvége békében telhessen el, s hogy közleményemmel ne zavarjam meg Adrien múlt pénteki mérkőzésre való felkészülését."

Ugyan a képviselő szavai alapján a felek álláspontjai egyelőre nem közeledtek egymáshoz a kívánt mértékben, Fabrizio Romano a bejelentésre reagálva arról írt, hogy a Juventus igyekszik mihamarabb pontot tenni az ügy végére, mivel a klub szeretné, ha Rabiot további egy évig a csapat kötelékében maradna, lévén, hogy az elmúlt két idényben az együttes egyik legfontosabb alapemberévé vált.