HIVATALOS: Locatelli 2028-ig hosszabbított

locatelli_2028.jpgA mai napon hivatalossá vált a már korábban is pletykált hír, ugyanis a Juventus saját oldalán és közösségi médiás felületein jelentette be, hogy a csapat középpályása, a 2021 nyarán leigazolt Manuel Locatelli szerződést hosszabbított az Öreg Hölggyel, melynek nyomán aktuális kontraktusa immár 2028. június 30-ig szól. 

A Bianconeri közleménye az alábbiakat tartalmazza: 

"Manuel Locatelli elkötelezte magát a fekete-fehér jövő mellett, miután a játékos hivatalosan is meghosszabbította szerződését a Juventusszal, ami 2028-ig biztosítja a klubnál való maradását. 

Ezt a történetet a sors írta. Loca, aki gyermekkora óta a Juventus szerelmese, 2021-ben valósította meg álmát, s öltötte magára a Bianconeri szerelését, amivel viszont nem ért révbe, hiszen addigi célját egy új kiindulóponttá alakította át, s olyan mentalitást öltött magára, mely meggátolja abban, hogy bármikor is elégedett legyen a korábban elért eredményekkel. E pillanattól fogva egyetlen edzés, vagy összecsapás sem akadt, mikor Manuel ne adott volna bele mindent az ő Juventusáért, ami egyaránt így volt a legszebb, s a legnehezebb pillanatokban is. 

Néhány felejthetetlen momentum, melyek tanúskodnak eddigi közös utazásukról: a debütálás az Udinese ellen, az első gólt a Sampdoria vendéglátójaként, döntő fontosságú találat a Derby della Molén, vagy éppen a legutóbbi nagy öröm, amit az a bizonyos, három pontot érő gól okozott a San Siróban, az AC Milan otthonában. Egy találat Manuel részéről a múltbéli csapatával szemben, amit csak hetek választottak el a fekete-fehér jövő új fejezetének megnyitásától. 

A mostani, 2028-ig való hosszabbítás ismét egy álom beteljesülését jelenti, amiből még jó ideig nem akarunk felébredni, emellett pedig egy újabb ígéretet jelent a játékos részéről saját maga, valamint a Juventus számára. 

Gratulálunk, Loca!"

Fabrizio Romano és Romeo Agresti korábbi hírei szerint Locatelli hosszabbítása egyúttal fizetésemeléssel is jár majd a középpályás számára, s bár pontos összegről mindeddig nem volt szó, a játékos valószínűleg legfeljebb 1 millió euróval kereshet majd többet a mostani 3 millió eurónál. 

A Juventus az alábbi videót mellékelte a hír közzétételekor: