HIVATALOS: Marko Pjaca elhagyja a Juventust

pjaca.pngA mercato záróakkordjaként egy másik hosszú történet is a végéhez ért, ugyanis a Bianconeri az elmúlt órákban hivatalosan is bejelentette, hogy a csapat horvát játékosa, az elmúlt idényekben folyamatosan kölcsönadásra kerülő Marko Pjaca ezúttal végleg távozott a Zebráktól, s szülőhazájába, a Rijeka gárdájához igazolt. 

A Juventus közleménye az alábbiakat tartalmazza: 

"Marko Pjaca a következő szezontól fogva a Rijeka alakulatánál fog játszani, ahová egy végleges ügylet keretein belül csatlakozott a minap. 

Az 1995-ben született, Zágrábban napvilágot látó horvát szélső 2016-ban igazolt a Juventushoz, később pedig a Schalke04, a Fiorentina, az Anderlecht, a Genoa, a Torino, valamint az Empoli együtteseit is megjárta, rendre kölcsönügyletek keretében. A huszonnyolc esztendős labdarúgó az elmúlt évadban 17 olasz bajnoki találkozón lépett pályára a toszkán csapatnál. 

Sok sikert kívánunk új kalandodhoz, Marko!"

A hírek szerint a Bianconeri nem kap átigazolási összeget a karrierje során több súlyos sérülést is elszenvedő játékosért, aki egy három éves, 2026-ig szóló szerződést kötött a Rijekával.