Biztató hírek Chiesa kapcsán

geza_1.jpgMint ismert, a Juventus szélsője, Federico Chiesa a tegnapi nap folyamán az ausztriai Innsbruckba utazott, hogy ott konzultáljon a helyi orvosi akadémia neves térdspecialistájának számító Dr. Christian Finkkel, aki a múltban az Öreg Hölgy keretének számos labdarúgóját látta el, s aki tavaly az olasz támadó műtétjét is elvégezte a klub megbízásából. 

A Sky Sport Italia szerint a vizsgálatok csupán egyfajta rutinellenőrzést jelentettek, mivel Chiesa meg akart győződni arról, hogy nem szenvedett újabb sérülést a válogatott szünet előtti utolsó, Inter elleni meccsen, melynek következtében el kellett hagynia az olasz válogatott edzőtáborát is. 

Romeo Agresti híreinek értelmében Dr. Fink vizsgálatai szerencsére megerősítették a Juventus szakemberei által korábban már felállított diagnózist, melynek alapján a játékos esetében nem áll fenn a sérülés gyanúja, ennek alapján pedig Chiesa tegnap este már vissza is térhetett Torinóba, hogy ott kezdje meg a felkészülést az április 1-i, Hellas Verona elleni összecsapásra, olyan labdarúgókkal együtt, mint a szintén régóta hiányzó, ám immár a pályára lépés küszöbén álló Arkadiusz Milik. 

A napokban egy másik aggasztó hír is napvilágot látott, ugyanis a szerb nemzeti együttes szövetségi kapitánya, Dragan Stojković arról értekezett, hogy a Bianconeri egyik legnagyobb erősségének számító Filip Kostić egy kellemetlen gyulladással küzd Achilles-ínjában, ami miatt a bal oldali mindenesnek el kellett hagynia a balkáni válogatott keretét, s további kivizsgálásokra vissza kellett térnie a Continassára. 

A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a labdarúgó csupán fáradtságtól szenvedett, lévén, hogy Max Allegri szinte minden meccsen a kezdőcsapat tagjaként számol vele, azonban komolyabb gondok az ő esetében sem állnak fenn, ami miatt nincs ok az aggodalomra, s a jelek szerint Kostić ugyancsak a mester rendelkezésére áll majd a szombati megmérettetésen.