Bremer és Fagioli a Juve-Toro után

danilo_bremer.jpgA Juventus 4-2-es, Torino elleni sikerét követően az együttes harmadik, vezető találatát szerző, s a korábban a Bikáknál futballozó Gleison Bremer, valamint a remek produkciót nyújtó Nicolò Fagioli értékelték csapatuk produkcióját, szót ejtve a BL-indulással kapcsolatos esélyekről, valamint egyes játékostársaikról is. 

"Ma este jó meccset játszottunk, hiszen annak ellenére, hogy kissé rosszul kezdtünk, sikerült megfordítanunk az állást, majd megszereznünk a győzelmet. Egy találkozón természetesen a siker a legfontosabb, főleg akkor, ha egy olyan derbiről van szó, mint amilyen a Juventus és a Torino összecsapása. Ezek igazán különleges megmérettetések, ezért pedig még édesebb számunkra a diadal" – jelentette ki Bremer a DAZN riporterének. 

"A Toro második találatánál sokkal erélyesebben kellett volna fellépnem Antonio Sanabriával szemben, aki ettől függetlenül persze szép találatot szerzett, viszont a felelősség engem is terhel ezért. Végeredményben azonban az számít, hogy sikerült begyűjtenünk a három pontot, elvégre 4-2-re nyertünk, ennél pedig nincs fontosabb. 

Azok, akik csereként lépnek pályára, beállásukkal mindig hozzátesznek valamit a csapat játékához. A mester egytől-egyig minőségi futballistákat küld be, ekképp pedig Paul Pogba, Federico Chiesa, s mindenki más is nagy segítséget nyújtott számunkra a második félidőben. Ha az ellenfél labdarúgói elfáradnak, a cserék magas kvalitásai még inkább kiütköznek. 

Úgy vélem, hogy az általunk nyújtott teljesítmény alapján minden héten bebizonyítjuk, hogy helyünk van a Bajnokok Ligájában, s ha nem lennének egyéb hátráltató körülmények, akkor be is jutnánk a sorozatba. Elméletileg 50 ponttal rendelkezünk, azonban a tabella aktuális állása szerint csupán 35 egységünk van. Ahogy azt mesterünk is említette, egyelőre meccsről meccsre kell gondolkodunk és terveznünk, hiszen az a célunk, hogy minden egyes találkozónkat megnyerjük. A többi sajnálatos módon már nem tőlünk függ" – zárta szavait a brazil védő. 

fagioli_vs_toro.jpg"Egy rendkívül nehéz meccsen vagyunk túl, ahol egy kemény ellenféllel néztünk szembe, akiknek viszont ennek ellenére is vissza tudtunk vágni góljaikat követően, ráadásul két ízben is. Boldogok vagyunk a ma esti, nagyon fontos siker miatt, s örülünk annak, hogy meg tudtuk hosszabbítani győzelmi szériánkat a bajnokságban. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés kulcspillanatában sikerült felfognunk, hogy javítani kell teljesítményünkön, a második félidőben pedig ennek köszönhetően már sokkal jobb produkciót nyújtottunk, s megérdemelten nyertünk.

Egyszerre csak egy mérkőzéssel szabad foglalkozunk, legnagyobb erősségünk pedig megítélésem szerint éppen ebben a hozzáállásban rejlik. Enzo Barrenecheával kapcsolatban csak elismerő szavakat tudnék megfogalmazni, mivel nagyon nyugodtnak láttam őt, valamint igen jó meccset játszott. Örülök neki, valamint annak, hogy ilyen jól szerepelt első találkozóján a felnőttek között" – értékelt Fagioli a Sky Sport Italia kamerái előtt.