FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 29.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 29-ének legfontosabb hírei. 

 00:00

  • Fabrizio Romano: Arthur többé nem opció a Valencia számára, miután az üzlet már hetekkel ezelőtt kútba esett, azonban a Juventus továbbra is szeretné eladni a brazil középpályást, s a vezetőség az utolsó pillanatig próbálkozni fog ennek kivitelezéséért. A játékos a maga részéről 100%-os állapotban van, s készen állna egy új kihívásra, míg a Bianconeri Leandro Paredest fogja leigazolni helyette. 

  • Gianluca Di Marzio: Paredes lényegében már a Juve játékosának érzi magát, a hét elején pedig minden bizonnyal hivatalossá is válik majd a futballista leigazolása. 
  • Gianluca Di Marzio: A Monza a Juve végleges igenjére vár Nicolò Rovella kapcsán, aki kölcsönben kerülhet majd a Serie A újoncához, mellette pedig Nicolò Fagioli is el fogja hagyni a klubot a mercato utolsó napjaiban, szintén egy kölcsön keretein belül. 
  • Gianluca Di Marzio: Arthurnak számos ajánlata van különböző angol, francia, illetve portugál klubok részéről, a Juventus és a játékos pedig mindenképpen arra fognak törekedni, hogy a brazil új csapathoz kerüljön, ami azt jelenti, hogy Denis Zakaria maradni fog a gárdánál az iránta való korábbi érdeklődés ellenére. 
  • Matteo Moretto: A PSG és a Juventus mindenben megállapodtak egymással Leandro Paredes kapcsán, aki ma várhatóan Olaszországba utazik, az üzlet pedig gyakorlatilag azonnal hivatalossá válik majd. 
  • Romeo Agresti: Francia pletykák ellenére az Öreg Hölgy egyáltalán nem érdeklődik az OGC Nice játékosa, Amine Gouiri iránt. 
  • Giovanni Albanese: Arthur iránt elsősorban francia és portugál klubok érdeklődnek, míg a Premier League-szál egyelőre csak a háttérben húzódik meg. Összességében véve egyre valószínűbb, hogy a brazil távozni fog a mercato utolsó napjaiban. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 29-én, 00:00-kor.