FRISSÍTVE 10:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 21.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 21-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Barcelona immár kész lenne azonnal felbontani Memphis Depay szerződését, azonban a Juventusnak még egyezséget kell kötnie a hollanddal ahhoz, hogy ez valóban megtörténhessen. A torinóiak még mindig nem állapodtak meg a támadóval a fizetés pontos összegéről, valamint egyéb részletekről, mely azonban értelemszerűen szükséges lenne az üzlet lezárásához. 

  • Gianluca Di Marzio: Depay képviselői jelenleg Olaszországban tartózkodnak. A Barcelona kész felbontani a holland szerződését, a felek ekképp arra várnak, hogy a Bianconeri beleegyezzen a játékos viszonylag magas fizetési követelésébe. A klub az elkövetkezendő órákban megpróbál végleges megállapodást kötni a hollanddal, ám a megnövekedett kérések egyelőre kisebb gondot jelentenek a fekete-fehérek számára. 
  • Gianluca Di Marzio: Továbbra is Arkadiusz Milik lenne Depay alternatívája, ha nem sikerülne az üzlet a hollanddal. 
  • Gianluca Di Marzio: Adrien Rabiot jelen állás szerint maradni fog a Juventusnál. Arthur tekintetében szintén nincs kilátásban a távozás, ami miatt a Leandro Paredes-üzlet megállt, ugyanakkor a klub rengeteg megkeresését kap Fagioli, Miretti, valamint Rovella kapcsán. 
  • Matteo Moretto: Paredes ügye rendkívül lassan halad, azonban a középpályás továbbra is vár az Öreg Hölgyre. Az átigazolás, amennyiben megtörténik, egy kölcsön + vételi opciós konstrukció nyomán mehet majd végbe. 
  • Sky Sport Italia: A Juve csak akkor igazolhatja le Paredest, amennyiben elad egy középpályást a jelenlegi keretből. 
  • Sky Sport Italia: A Venezia és a Lecce rendkívül erős érdeklődést mutatnak Fabio Miretti iránt, akit kölcsönben szerződtetnének. 
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri közel áll a Genoa húsz esztendős tehetségének, Michele Besaggiónak leigazolásához. A középpályás egyelőre kölcsönben, vételi opcióval igazolna a klubhoz, melynek U23-as együttesében szerepelne. 

10:00

  • Gianluca Di Marzio: Annak ellenére, hogy a Barcelona nem állítana akadályt Depay szerződésének felbontása elé, korántsem biztos, hogy a holland valóban a Juventusnál köt ki, mivel a Zebrák vezetőségét némiképp elbizonytalanították a támadó magas fizetési igényei. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve előtt most két út áll: vagy kielégítik Depay követeléseit, vagy egy másik név, jelen esetben Milik felé fordulnak, akinek megszerzése határozottan alacsonyabb költségekkel járna, emellett pedig lehetővé tenné, hogy a klub lépéseket tegyen Paredes leigazolásáért is, feltéve, ha a PSG elfogadja a kölcsön + vételi opciós formulát. 
  • Gerard Romero: A Depay és a Juve közötti egyezség egyelőre felbomlott a támadó magas követelései miatt. A feleknek most újra kell tárgyalniuk a megállapodást, vagy be kell szüntetniük azokat. 
  • Fabiana Della Valle: A Juve illetékesei most felmérik a Depay-üggyel kapcsolatos lehetőségeket, megvizsgálva a holland szerződtetésének lehetséges előnyeit és hátrányait. Ha a támadó csökkentené követeléseit, a helyzet sokkal egyszerűbbé válna, ám Depay jelenleg egy két éves szerződést, valamint 7,5 millió eurós fizetést igényelne, mely összeg megadása bruttó 22,5 millió euróval növelné a Bianconeri bérköltségeit. 
  • Fabiana Della Valle: Az AS Monaco érdeklődést mutat Denis Zakaria iránt, s már tárgyalásokat is kezdeményeztek a Juventusszal a svájci középpályást illetően. Ha az üzlet létrejönne, a torinóiak 15-20 millió eurót kaphatnának a labdarúgóért, melynek köszönhetően leigazolhatnák Paredest is, amennyiben a PSG belemenne az Öreg Hölgy által felkínált konstrukcióba. 
  • Fabiana Della Valle: A Juve továbbra is dolgozik Arthur kölcsönadásán, azonban nincs olyan klub, mely hajlandó volna egy összegben állni a brazil magas, 5 millió eurót + bónuszokat kitevő fizetését. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 21-én, 10:00-kor.