FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 18-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus a tegnapi nap folyamán újabb kapcsolatfelvételt kezdeményezett Memphis Depay környezetével. A végleges egyezség még mindig nem született meg a felek között, azonban a tárgyalások folyamatban vannak, mivel a holland mindenképpen el akarja hagyni az FC Barcelonát. 

  • Fabrizio Romano: A Manchester United fontolóra vette Weston McKennie leigazolását, azonban a klub fő kiszemeltje a középpályára a Real Madrid kiválósága, Casemiro lenne. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri hajlandó lenne lemondani a Barcelona javára a 2020 nyarán megkötött Miralem Pjanić-ügylet egyes, a bosnyák futballista pályára lépéseinek számához kötődő bónuszokról annak érdekében, hogy a katalánok minél előbb felbontsák Depay kontraktusát. Eközben a Juve nemrég ismét pozitív megbeszéléseket folytatott a hollanddal. 
  • Gianluca Di Marzio: Max Allegri nagyon ragaszkodik Depay szerződtetéséhez, aki azonban továbbra sem egyezett meg sem a Juventusszal, sem pedig a Barcával. A vezetőség ezért más opciókat is fontolóra vett, kik közül az egyik kiszemelt Arkadiusz Milik lenne. Az Öreg Hölgy egy kölcsönszerződés keretein belül igazolná le a lengyel támadót, azonban ez a konstrukció nem győzte meg az Olympique Marseille-t. 
  • Matteo Moretto: Továbbra is fennáll a lehetősége annak, hogy Leandro Paredes a Juventusba igazoljon, köszönhetően elsősorban Max Allegri elszántságának, aki mindenképpen csapatában akarja tudni az argentint, s elengedhetetlen vételként kezeli őt. A felek még mindig tárgyalásban állnak egymással. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve az utóbbi órákban hosszas egyeztetéseket folytatott Paredes képviselőivel, megnyugtatva őket, hogy valamilyen módon megoldást fognak találni arra, hogy a középpályás Torinóba érkezhessen. Bár a PSG egyelőre nem nyitott a játékos kölcsönadására, az Öreg Hölgy bízik benne, hogy sikerült szerződtetnie a játékost. 
  • Alfredo Pedullà: Depay elkötelezte magát a Juventus mellett, a felek pedig a fizetéssel kapcsolatban is tető alá hozták az elvi megállapodást, azonban néhány részlet még mindig hiányzik ahhoz, hogy a futballistát a fekete-fehérek játékosának lehessen tekinteni. 
  • Sky Sport Italia: A Monza hamarosan megpróbálja lezárni Nicolò Rovella átigazolási ügyletét. 
  • Romeo Agresti: Arthur esetleges értékesítésekor még mindig nyolc középpályás lenne a Juve keretében, ez a szám pedig túlzottan magas ahhoz, hogy a csapat leigazolhassa Paredest. 
  • Sky Sport Deutschland: Az MU mindeddig nem tett hivatalos ajánlatot McKennie-ért, ám a klub egyértelműen érdeklődik az amerikai iránt. Maga a játékos mindenképpen Torinóban szeretne maradni, tekintettel a Max Allegrivel való szoros kapcsolatára. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 19-én, 00:00-kor.