FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 18.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 18-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Manchester United illetékesei közölték a Juventusszal, hogy Adrien Rabiot őrülten magas fizetési igénye miatt többé nem áll szándékukban leigazolni a játékost, s más célpontok felé fordulnak a középpályát illetően. A francia játékos ezzel együtt kijelentette a Bianconerinek, hogy nem ad lejjebb követeléseiből, ami miatt nincs esély arra, hogy a labdarúgó a Vörös Ördögökhöz kerüljön. 

  • Gianluca Di Marzio: A tegnapi napon közvetlen kapcsolatfelvétel történt a Juve és a Barcelona között, melynek keretein belül az Öreg Hölgy arra kérte a katalánokat, hogy igyekezzenek Memphis Depay szerződésének felbontásával, akit a Zebrák legkésőbb hétfőig Torinóba akarnak hozni. 
  • Gianluca Di Marzio: A Rabiot-ügylet ellehetetlenülése megakadályozhatja Leandro Paredes leigazolását. 
  • Gianluca Di Marzio: A Monza továbbra is meg akarja szerezni Nicolò Rovellát. A klub abban reménykedik, hogy a Juve az elkövetkezendő napokban elfogadja ajánlatukat, mely egy sima kölcsönről szól. 
  • Ben Jacobs: A Chelsea nyitott lenne Christian Pulisic kölcsönadására. A Manchester United és a Newcastle erősen érdeklődik az amerikai iránt, azonban a játékos prioritása a Serie A lenne, amennyiben egy olasz klub ajánlatot tenne neki. A Juventus elméletben szívesen szerződtetné a szélsőt, azonban egyelőre nem tudni, hogy az Öreg Hölgy szándékai mennyire komolyak, miközben Pulisic személyes tekintetben kész lenne a váltásra, ennek kapcsán pedig már beszélt Weston McKennie-vel is. 
  • Sky Sport Italia: Rabiot az MU-val való tárgyalások ellenére egyáltalán nem került ki Max Allegri projektjéből, aki továbbra is számít a francia játékosra, ellentétben Arthurral, akire viszont nem tartana igényt a vezetőedző. 
  • Romeo Agresti: A Juve gyakorlatilag lezárta a 2004-es születésű Tommaso Manciniért folyó tárgyalásokat, akiért a klub valamivel több mint 2 millió eurót fizet majd a Vicenzának. A támadó jövőre az U19-es, illetve az U23-as együttesekben szerepelhet majd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 18-án, 00:00-kor.