FRISSÍTVE 09:11-kor – Mercato-hírek (augusztus 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 12-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megállapodást kössön Memphis Depay-jal egy kétéves szerződésről. Az elmúlt órákban pozitív kapcsolatfelvétel ment végbe a felek között, a tárgyalások pedig jó úton haladnak, a fekete-fehérek pedig várják, hogy a labdarúgó felbontsa szerződését a Barcelonával, miközben a holland támadó iránt sem a Tottenham, sem pedig bizonyos török gárdák nem érdeklődnek. 

  • Fabrizio Romano: A tegnapi, Veronique Rabiot, valamint a Manchester United sportigazgatójának számító  John Murtough között végbemenő torinói meeting rendkívül pozitívan alakult. A felek még nem kötöttek teljes egyezséget, mivel még tárgyalniuk kell egyes, fizetéssel kapcsolatos kérdésekről, azonban az egyeztetések hamarosan tovább folytatódnak majd. A Juve kész lenne lecsapni Leandro Paredesre a francia távozásának esetén. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri egyértelműen közelebb került Depay-hoz, aki immár kész lenne elhagyni az FC Barcelona kötelékét. A fekete-fehérek az elmúlt órákban némiképpen emeltek a játékosnak tett ajánlatukon, emiatt pedig a holland labdarúgó a vártnál hamarabb válhat a Zebrák játékosává, akikkel egy 2 évre szóló szerződést köthet majd. 
  • Gianluca Di Marzio: John Murtough tegnapi torinói látogatása új fejleményekkel szolgált a Rabiot-ügyben: bát a találkozó során konkrét eredményeket nem értek el a felek, alapvetően pozitív hangulatban váltak el egymástól, ám annyi biztos, hogy az egyezség megkötéséhez mindkét oldalról kompromisszumokra lesz szükség. 
  • Gianluca Di Marzio: Paredes továbbra is az első számú kiszemelt lenne Rabiot távozásának esetén, amennyiben pedig a francia elhagyja a klubot, a Juve mindent meg fog tenni az argentin szerződtetéséért, akivel személyes tekintetben már korábban egyezséget kötött. A PSG egy 25 millió euró körüli összeget kérne a futballistáért. 
  • Alfredo Pedullà: A Rabiot ügyében végbement meeting jelentősebb fejleményekkel járt, ugyanis a játékos környezete lemondott fizetéssel kapcsolatos eredeti, 7-8 millió eurós követeléséről. Ma újabb kapcsolatfelvétel várható a felek között, akik abban reménykednek, hogy hamarosan lezárhatják a transzfert. 
  • Romeo Agresti: A Juventusnak kész, mindenre kiterjedő megállapodása van Paredesszel. A vezetőség most Rabiot távozására vár, aki továbbra is tárgyal az MU-val, ezt követően pedig azonnal ajánlatot tesznek majd a PSG-nek az argentinért. 
  • Romeo Agresti: Jól haladnak a tárgyalások Depay ügyében, aki immár az Öreg Hölgy első számú választása lenne a támadósort illetően. 

09:11

  • Fabrizio Romano: Paredes továbbra is a Juventus kiemelt célpontjának számít a középpályát illetően. A klub Rabiot távozása után szerződtetné az argentint, aki rendkívül optimista, s hisz benne, hogy az elkövetkezendő hetekben a Bianconeri játékosa lehet, mely együttessel teljeskörű megállapodása van. 
  • Gianluca Di Marzio: Depay erősen szorgalmazza a Barcelonával való megegyezést a szerződésbontásról, míg a Juve stratégiája teljesen egyértelmű: a klub el akarja adni Rabiot-t, majd leigazolni a holland támadót és Paredest. 
  • Matteo Moretto: Depay mindenben megállapodott a Juventusszal: a támadó kétéves szerződést fog kötni az Öreg Hölggyel, s közel 7 millió eurót fog keresni Torinóban. A labdarúgónak már csak a Barcelonával kell egyezséget kötnie az elválás körülményeiről, s arról, hogy ingyen, vagy egy jelképes összegért cserébe bontják-e fel szerződését. 
  • Alfredo Pedullà: A Manchester United két hónappal ezelőtt ajánlatot tett Paredesnek, aki azonban rögtön visszautasította azt, mivel már május óta a Juventusra vár, s abban bízik, hogy hamarosan hivatalosan is a Zebrák játékosa lesz. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 13-án, 09:11-kor.