FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 26.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 26-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Timo Werner elhagyhatja a Chelsea-t a nyáron. A német támadó, aki már a Matthijs de Ligttel kapcsolatos tárgyalások során is szóba került a Juve és a londoniak között, továbbra is előkelő helyen szerepel a Zebrák listáján, ahol továbbra is Álvaro Morata lenne Max Allegri prioritása. 

  • Fabrizio Romano: A Valencia érdeklődést mutat a Juventus középpályása, Arthur iránt. A brazil kiemelt névnek számít Gennaro Gattuso listáján, azonban a transzfer kivitelezése nem lenne könnyű, mivel a játékos fizetése rendkívül magas. 
  • Fabrizio Romano: Amennyiben az Öreg Hölgy kötelékét elhagyná egy középpályás, a klub megpróbálkozna Leandro Paredes megszerzésével, aki mindig is a Juventus kiszemeltjei között volt. 
  • Gianluca Di Marzio: Allegri első számú kiszemeltje a cserecsatár posztjára továbbra is Morata lenne, akiért már újra is indultak az egyeztetések az Atlético Madriddal, bár az üzlet tető alá hozása továbbra is rendkívül nehéznek tűnik. A center alternatíváinak Timo Werner, valamint Anthony Martial számítanak, kiknek eladására alapvetően nyitott lenne a Chelsea, valamint a Manchester United. 
  • Gianluca Di Marzio: A Valencia és a Bianconeri között több kapcsolatfelvétel is történt az elmúlt órákban Arthur ügyében. A futballista egyáltalán nem képezi Max Allegri terveinek részét, s ugyanez vonatkozik a kölcsönből visszatérő Aaron Ramsey játékára is, akinek esetében hamarosan szerződésbontás következhet be. Amennyiben a klubnak mindkét játékost sikerülne eladnia, a vezetőség megpróbálná leigazolni Paredest. 
  • Alfredo Pedullà: Az Öreg Hölgy továbbra is szeretne egy cserecsatárt igazolni a mercato hátralévő részében, ennek érdekében pedig az elmúlt órákban a klub felvette a kapcsolatot az Atalantával Luis Muriel megszerzéséért. A Bianconeri részletes tájékoztatást kért a kolumbiai helyzetéről, akiért 12 millió eurót + 3 millió eurót kitevő bónuszokat fizetne ki. A támadó mindenképpen távozni szeretne a bergamóiaktól, s alapvetően nyitott lenne a Zebrák ajánlatának elfogadására, azonban vannak (eddig ki nem értékelt) külföldi megkeresései is. 
  • Alfredo Pedullà: Paredes már május óta a Juve célpontjai között van. A fekete-fehérek az utóbbi hónapokban többször is felvették a kapcsolatot a PSG-vel, s különböző játékosokat is felajánlottak az argentinért cserébe, azonban a transzfer más labdarúgók bevonása nélkül is létrejöhet majd. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy egyelőre nem tett konkrét ajánlatot a PSG-nek Paredesért, ám a klub egyértelműen nagyra értékeli a dél-amerikait, akiért egy bizonyos összeghatárig pénzt is hajlandóak lennének kiadni. Mielőtt azonban a Juve belefogna terveinek megvalósításába, ritkítania kell a mostani középpályások létszámát. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 26-án, 00:00-kor.