FRISSÍTVE 14:35-kor – Mercato-hírek (július 20.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 20-ának legfontosabb hírei. 

00:00

    • Fabrizio Romano:Bremer 2027-ig ír majd alá a Juventushoz, ahol idényenként 5 millió eurót fog keresni. A brazil futballista a Bikák edzőtáborának elhagyását követően éjfél előtt néhány perccel megérkezett Torinóba, ma reggel pedig át fog esni az orvosi vizsgálatokon is, hogy a Bianconeri minél előbb bejelenthesse leigazolását. 

  • Alfredo Pedullà: A Juventus egyértelműen fontolóra vette Nikola Milenković leigazolását, ami azt jelentené, hogy az együttes két középhátvéddel erősítene Matthijs de Ligt távozását követően. A szerb érkezése Daniele Rugani távozását vonná maga után, megszerzését pedig egyebek mellett alacsony, 15 millió eurós kivásárlási ára is indokolttá tenné. Az Inter ugyancsak érdeklődik a labdarúgó iránt, akit egyébként a Fiorentina is szívesen megtartana. 
  • Luca Bianchin: Federico Gatti biztosan maradni fog a Juventusnál, mivel a vezetőség és a szakmai stáb nagyon fontos szerepet szán neki az előttünk álló évadban. A védő mellett nem zárható ki Nicolò Fagioli, Nicolò Rovella, illetve Fabio Miretti kerettagsága sem, akiknek sorsáról Max Allegri hoz majd döntést. 
  • Romeo Agresti: Elképzelhető, hogy a klub igazol még egy védőt Bremer mellé, azonban ehhez el is kellene adnia valakit, mivel öt középhátvéd sok lenne a keretbe. Meglátjuk, hogy mi lesz Rugani sorsa. 
  • Romeo Agresti: Nicolò Zaniolo ügyét illetően továbbra sem történtek újabb fejlemények, a felek várakozó álláspontot foglaltak el. A Bianconeri még mindig szeretné bevonni az üzletbe Arthurt, a Roma pedig 50 millió eurót kitevő, tiszta átigazolási összeget követel az olaszért. 
  • Giovanni Albanese: Milenković érkezése valós lehetőséggé nőhet a mercato ideje alatt, ezzel párhuzamban pedig Rugani távozása sem elképzelhetetlen. 
  • Giovanni Albanese: Bár Allegri alapvetően továbbra is Álvaro Moratát tartja első számú célpontjának a cserecsatár posztjára, Andrea Belotti ingyenes megszerzése is szóba kerülhet a Zebráknál. 
  • Fabiana Della Valle: Arthur szeretne visszatérni a Barcelonába, ám ez jelen pillanatban lehetetlennek tűnik. A játékos iránt az Arsenal is mutat némi érdeklődést, azonban a brazil, magas fizetése miatt legfeljebb kölcsönben távozhatna. 

14:35

    • Fabrizio Romano: A Juventus és a Torino minden szükséges dokumentumot aláírtak a Bremer-ügylet vonatkozásában. A brazil középhátvéd 2027-ig ír majd alá a Bianconerihez, akik 41 millió eurót + bónuszokat fizetnek érte a Bikáknak. A játékos a délelőtti órákban megérkezett az orvosi vizsgálatokra, melyeket azóta sikerrel el is végzett. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bremer-ügylet végösszege 41 millió eurót + 9 milliónyi bónuszokat fog kitenni. A labdarúgó 6 millió eurós fizetést kap majd az Öreg Hölgynél. 
  • Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: Filippo Ranocchia hamarosan csatlakozni fog a Monza keretéhez egy kölcsön + vételi opcióról szóló transzfer keretein belül. 
  • Romeo Agresti: Adrien Rabiot személyes okok miatt nem fog a csapattal tartani a Juve amerikai turnéján, azonban a játékos nincs a piacon, így ez a döntés nem távozását készíti elő. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 20-án, 14:35-kor.