FRISSÍTVE 18:17-kor – Mercato-hírek (június 30.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 30-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus és a Genoa egyre közelebb és közelebb kerülnek a teljes körű megállapodáshoz Andrea Cambiaso ügyében. A Bianconeri egy 5,5 millió euró körüli összeget fizet majd a Grifoninak, akik Radu Drăgușin játékjogát is meg fogják kapni. 

  • Matteo Moretto: A Chelsea közel áll a Manchester City-ben futballozó Nathan Aké leigazolásához, 40 millió euróért cserébe. A labdarúgó megszerzésével a Kékeknek már csak egy középhátvédre volna szükségük, ezért pedig egyre csökken a kiszemeltek névsora. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus többé nem akar játékosokat bevonni a Matthijs de Ligt-ügyletbe, csak és kizárólag pénzt szeretne kapni a hollandért. 
  • Alfredo Pedullà: A Roma érdeklődést mutat Filippo Ranocchia iránt, aki ekképp a Giallorossiban folytathatja majd karrierjét a Zaniolo-transzfer részeként, már amennyiben a feleknek sikerülne megállapodniuk a futballista átigazolásáról. 
  • Alfredo Pedullà: Cambiaso az eredeti, holnapi dátum helyett csak pénteken érkezik majd orvosi vizsgálatra Torinóba, mivel  Radu Drăgușinnak még alá kell írnia szerződését a Genoa gárdájával. 
  • Dean Jones: Nem zárható ki, hogy a Chelsea végül Jorginhót ajánlja majd fel a Bianconerinek Timo Werner helyett, hogy mielőbb megállapodásra jusson a torinóiakkal Matthijs de Ligt ügyében. 
  • Giovanni Albanese: Egyelőre nincsenek arra utaló jelek, hogy Matthijs de Ligt maga is kérvényezte volna átadólistára tételét, mivel jelen pillanatban úgy tűnik, hogy nem akarja elhagyni az Öreg Hölgyet. A Zebrák visszautasították a Chelsea hollandért tett első ajánlatát, azonban a londoniak mellett a Manchester City is versenybe szállhat a hollandért. A Manchester United nem érdeklődik de Ligt iránt. 
  • Giovanni Albanese: Kizárt, hogy de Ligt és Kalidou Koulibaly egymás mellett játsszanak a következő idényben a Bianconerinél. 
  • Giovanni Albanese: Ange Chibozo 1 millió euróért cserébe a francia Amiens SC kötelékében folytatja majd pályafutását, végleges átigazolással. 

01:12

  • Gianluca Di Marzio: Amennyiben de Ligt elhagyná a klubot, a Bianconeri legfőbb célpontja Presnel Kimpembe lenne a holland pótlására. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus az egyetlen komoly érdeklődő Zaniolóért. A Zebrák és a Roma pénteken, vagy legkésőbb hétfőn találkoznak majd a futballista ügyében, mivel immár a Farkasok is szeretnének megoldást találni a helyzetre. Amennyiben a Bianconeri képes lesz nyélbe ütni a transzfert, annak összege 40 millió euróra csökkenhet, melyet több részletben fizetne ki a klub. 

18:17

  • HIVATALOS: Paulo Dybala és Federico Bernardeschi szerződése lejárt, ezzel pedig hivatalosan is szabadon igazolható labdarúgók lettek. A klub mellettük Álvaro Morata távozását is bejelentette, ennek alapján pedig bizonyossá vált, hogy a spanyol center is elhagyja az Öreg Hölgy kötelékét, a Zebrák korábbi terveinek ellenére. 
  • HIVATALOS: Alessandro Di Pardo kölcsönben a Cagliari együtteséhez került. 
  • Gianluca Di Marzio: Rolando Mandragora a Fiorentina kötelékében folytatja pályafutását. 
  • Alfredo Pedullà: Mandragora 8,5 millió euróért cserébe kerül a Fiorhoz, mely összeg további 500 ezer euróval emelkedhet, amennyiben a Fiorentina bejutna a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Az orvosi vizsgálatokra előreláthatólag szombaton kerül sor. 
  • Alfredo Pedullà: Radu Drăgușin elfogadta a Genoához való csatlakozást, azonban a román védő jelenleg nyaral, ebből kifolyólag pedig nem tudja aláírni szerződését a klubbal, ami azt jelenti, hogy a Juventus sem tudja véglegesen lezárni a Cambiaso-ügyletet. A futballista hétfőn tér vissza szabadságából, melyet követően az olasz balhátvéd is részt vehet az orvosi vizsgálatokon Torinóban. 
  • Romeo Agresti: Nem valószínű, hogy az Adrien Rabiot-t a Liverpoollal hírbe hozó pletykák igazak lennének. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 30-án, 18:17-kor.