Cassano: "A Juve nem játszik jobban Vlahovićcsal"

cassano-11-dic-2018.jpgAz egykor számos híres alakulatban megforduló korábbi olasz csatár és botrányhős, a legfőképpen sarkos véleményeiről ismert Antonio Cassano a minap ismételten vitatható nyilatkozatot adott egyik kedvenc témájával, a Juventusszal, valamint a Bianconeri hibáival kapcsolatban, melynek keretein belül elsősorban az Öreg Hölgy támadójátéka kapcsán tárta a világ elé magvas gondolatait. 

A jelenleg harminckilenc esztendős ex-labdarúgó mindenekelőtt a Zebrák Atalanta elleni, 1-1-es döntetlennel végződő vasárnapi találkozóját értékelte, leszögezve, hogy a bergamói alakulat hiányosságai ellenére is megérdemelte volna a három pontot, míg a Juve pusztán jobb csapat benyomását kelti, ám valójában szinte semmilyen tekintetben nem lett jobb Dušan Vlahović leigazolásával. 

"Úgy vélem, hogy az Atalanta továbbra is Olaszország egyik legjobb alakulata, s a Serie A legminőségibb futballjával előrukkoló csapatainak egyikeként tarthatjuk őket számon. Természetesen Duván Zapata hosszú időre való kiesése hatalmas érvágást jelent Gian Piero Gasperini fiainak, ami támadásaik eredményességén, illetve helyzetkihasználásukon is meglátszik, ám a Juventus ellen ennek dacára is megérdemelték volna a győzelmet" – szögezte le a Bobo TV adásában. 

"Tagadhatatlan, hogy Dušan Vlahović az eddigiekhez képest új szintet jelentő lelkesedéssel ruházta fel a fekete-fehéreket, azonban a Bianconeri egyáltalán nem játszik jobban a szerb érkezésével, s pusztán attól tűnnek jobb alakulatnak, hogy az olyan futballisták helyett, mint Moise Kean, vagy Álvaro Morata, immár Vlahovićra szeretnék kijátszani helyzeteiket. Személyes tekintetben meggyőződésem, hogy az Öreg Hölgy egy fikarcnyit sem változott az elmúlt hetekben, hiszen Allegri csapata végső soron ugyanolyan ötlettelen, mint amilyen a szezon első hónapjaiban volt" – zárta szavait Cassano. 

Mint ismert, a futballista az elmúlt hetekben is hasonlóképpen vélekedett, hiszen a balkáni támadó leigazolását követően szinte egyből kijelentette, hogy az Öreg Hölgy fő problémájának Max Allegri számít, míg a szerb egyébként is csak egy másodrangú játékos, aki határozottan rossz döntést hozott azzal, hogy a torinóiakat választotta: "Megvásárolhatod Messit, Ronaldót, de Juventus ugyanúgy fog játszani. Allegrivel a Juve nem fog változni. Hogy Vlahović jól választott-e? Határozottan rossz döntés a játékos részéről. Szerintem a megfelelő klub az Arsenal, vagy a Tottenham lett volna számára, hiszen a szerb egyébként, az én megítélésemben mindig is egy másodrangú játékos volt" – fogalmazott akkor.