Locatelli: "Ígéretet tettem a családomnak, hogy megszakadok a mezért"

loca.JPGManuel Locatelli zsinórban másodszor volt eredményes a Juventus mezét viselve, ezen találata pedig minden bizonnyal emlékezetesebb lesz az elsőnél, hiszen a tizenhatoson kívül laposan ellőtt gyönyörű lövése 1-0-s győzelmet, ezáltal 3 pontot eredményezett csapatának, akik így zsinórban négy győzelemmel kezdik megtalálni jó formájukat a nehézkes szezonrajt után. Természetesen a DAZN riportere a meccset eldöntő középpályást kérdezte meg, aki egy hét után immár másodszor álhatott a kamerák elé. 

"Chiellini lefejelt, szóval biztos vagyok benne, hogy lesz egy zúzódásom" - kezdte jókedvűen nyilatkozatát a Saussulótól érkező középpályás. "Fantasztikus érzés ez számomra, egy rendkívüli csoport tagja lehetek, akik nagyon kedvesen fogadtak, mondhatom, hogy barátok vagyunk."

"Sok bajnok van az öltözőnkben, akik azonban mind alázatosak. Rendkívüli érzés megnyerni a derby-t. Egy újabb lépést tettünk felfelé a tabellán, azonban a szünet után minél gyorsabban vissza kell nyernünk az energiánkat, és sikerre éhesen kell visszatérnünk. Az edző sokat kér tőlem, igyekszem is fejleszteni magam. Ma jobban igyekeztem bejátszani magam a területekre, Chiesától remek labdát kaptam. Itt teljesen különbözik a játékfelfogás a Sassuolótól, itt csak a győzelem számít. Mivel otthon a családom juventino, ezért megígértem nekik, hogy mindent meg fogok tenni ezért a mezért. Ma mindenképp boldogok lesznek, ők a sikerem egyik titka." - zárta szimpatikusan nyilatkozatát Locatelli.