Jorge Mendes sem tudott segíteni Ramsey eladásában

ramsey_nyolcassal_a_hatan.jpgA nyár folyamán nem igazán kapkodtak a Juventusnál gyengén teljesítő Aaron Ramsey-ért, így végül immár harmadik szezonjának vághat neki zebracsíkos szerelésben.

Korábban pár angol csapattal már szóba hozták az Arsenal egykori középpályását, és olvasni lehetett megbízható forrásoktól olyan híreszteléseket, hogy a Wolverhampton Wanderers is érdeklődött a játékos iránt, még, ha nem is komolyabban.

A legmegbízhatóbb újságírók közé sorolandó Romeo Agresti a mercato végeztél ismételten megerősítette ezeket a híreket, és hozzátette, hogy a Juventus vezetése olyan komolyan gondolta a labdarúgó értékesítését, hogy még a hírhedt játékosügynök, Jorge Mendes segítségét is kérték annak érdekében, hogy valahogy új klubot találjanak a brit középpályásnak. A portugál menedzser ugyan megpróbálta a Wolvesszal felvenni a kapcsolatot, mely együttesnél kilenc pártfogoltja is megtalálható, azonban az angolokat nem mozgatta meg különösebben Aaron Ramsey megszerzése, aki végül maradt Torinóban. A múlt szezon végeztével kinevezett Massimiliano Allegri azonban nem esett kétségbe, ugyanis már a felkészülési mérkőzéseken elkezdte a védelem előtt registaként szerepeltetni a walesit, és saját bevallása szerint teljesen elégedett volt a látottakkal, amivel a szurkolók és a szakértők tudnának vitatkozni. Az Udinese ellen is két fős középpályán a védelem előtt szerepelt is, majd a meccset követő napokban könnyebb izomsérülést állapítottak meg nála, melyből jelenleg is lábadozik.