Cassano: "Ihattaren egy fenomén"

cassano_arcat_tapogatja.jpgMint ismeretes, az olasz rekordbajnok 5.5 millió euróért szerződtette Mohamed Ihattarent, aki azon nyomban kölcsönben a Sampdoriához került. A Blucerchiati korábbi utánozhatatlan futballistája, aki korábban két ciklusban összesen öt éven keresztül szolgálta a genovaiakat, a jelenleg szakértőként foglalatoskodó Antonio Cassano, a Twichen kötvhető Bobo TV-ben fejtette ki véleményét a PSV korábbi csillagáról. Első ízben annak adott hangot, hogy a tehetséges trequartista miatt képes lenne arra, amire karrierje vége óta nem volt példa.

"Azon a napon, mikor tudomásomra jut, hogy Ihattaren játszani fog, visszavonulásom óta először térek vissza egy stadionba, mert a minőségi futballisták játékát szeretném látni." - kezdte mondandóját a Fantantonio becenévre hallgató korábbi labdarúgó, majd  ezt követően a Juventus korábbi játékosának, a jelenleg a Samp kapitányának számító veterán gólgyárosnak, Fabio Quagliarellának üzent, hogy komoly figyelmet szánjon az ifjú hollandnak, akit óriási nem hétköznapi jelzővel illetett, és képes lenne miatta leugrani egy stadionról is.

"Üzenem Quagliarellának, hogy hallgasson rám, a szárnyai alá kell vennie Ihattarent, mert ő egy fenomén. Ne hagyja, hogy ellustuljon, mert máskülönben le fogom vetni magam a stadionról." - fejezte be mondandóját a jellegzetes stílust képviselő Cassano.