FRISSÍTVE 15:32-kor – Mercato-hírek (augusztus 21.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 21-ének legfontosabb hírei. 

  • Sky Sport Italia: Cristiano Ronaldo egy nap egyéni ténykedést követően immár ismételten a csapattal edz. Jelen pillanatban szinte egyáltalán nincs reális esélye annak, hogy a portugál elhagyja a Juventust idén nyáron. 

  • Fabrizio Romano: A hírek ellenére egyáltalán nem vehető biztosra, hogy Weston McKennie távozik a Bianconeritől a mercato hátralévő napjaiban. 
  • Giovanni Albanese: A Juve évenkénti 8 millió eurót ajánlott Paulo Dybalának, valamint ígéretet tett neki, hogy Giorgio Chiellini távozását követően ő lesz az együttes csapatkapitánya. Az argentin változatlanul 10 millió eurót szeretne keresni. 
  • Sky Sport Italia: A vezetőség és a Jorge Antun közötti negyedik találkozó a jövő héten, előreláthatólag az Empoli elleni meccset megelőző napokban megy majd végbe, nagy valószínűséggel Andrea Agnelli jelenléte mellett. 
  • 10:53 – Romeo Agresti: A Juve nem kapott konkrét ajánlatokat Luca Pellegriniért, azonban a felek kiértékelik a futballista helyzetét, s arra törekednek, hogy az olasz több játéklehetőséghez jusson a következő idényben. 
  • 10:53 – Romeo Agresti: Filippo Ranocchia még benne lesz az Udinese elleni keretben, ám ezt követően a lehető leghamarabb elhagyja a Bianconerit, s a Vicenzához igazol egy sima kölcsön keretein belül. A vezetőség már áldását adta a transzferre. 
  • 15:32 – Fabrizio Romano: A Paris Saint-Germain együttese egyáltalán nem vette fontolóra Cristiano Ronaldo leigazolását idén nyáron. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 21-én, 15:32-kor.