FRISSÍTVE 15:52-kor – Mercato-hírek (augusztus 11.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 11-ének legfontosabb hírei.

  • Romeo Agresti: A Juve vezetősége, s személyesen Maurizio Arrivabene ma reggel találkozni fog Paulo Dybala ügynökével, Jorge Antunnal. 
  • Romeo Agresti: Mattia De Sciglio egészen biztosan maradni fog a Juventusnál, mivel Massimiliano Allegri az olasz hátvéd megtartása mellett döntött. 
  • Romeo Agresti: Amennyiben Manuel Locatelli a Bianconerihez szerződik, Miralem Pjanić előtt még mindig nyitva állna a lehetőség a visszatérésre, azonban mindehhez az kell, hogy Aaron Ramsey elhagyja Torinót. 

  • Romeo Agresti: A jelenlegi információk alapján a Juve a jövőben is rajta tartja majd a szemét az AS Monaco francia középpályásán, Aurélien Tchouaménin. 
  • Romeo Agresti: Az utóbbi időszakban Tiemoué Bakayokót valóban felajánlották a Juventusnak. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve egy 2026-ig meghosszabbítható, ám alapvetően 2025. június 30-ig tartó kontraktust kínált fel Dybalának, aki évente 8 millió eurót + bónuszokat kereshet majd a Zebráknál. 
  • Sky Sport Italia: A Juve semmiképpen sem szeretné a mercato utolsó napjaira hagyni Locatelli leigazolását, s legfeljebb egy héten belül le akarja zárni az ügyletet. 
  • 11:20 – Gianluca Di Marzio: A Juve mindeddig egyetlen konkrét ajánlatot sem kapott Aaron Ramsey-ért. 
  • 12:45 – Romeo Agresti + Giovanni Albanese: Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun megérkezett a Continassára. A képviselő Mirko Di Natale szerint 12:30-tól folytat megbeszéléseket a Juventus vezérigazgatójával, Maurizio Arrivabenével. 
  • 12:45 – La Gazzetta dello Sport: Cristiano Ronaldo nem lesz 100%-ig biztos kezdő a következő idényben, mivel Max Allegri szükség esetén, taktikai okokból a kispadon tarthatja a portugált. 
  • 14:50 – The Athletic: Miralem Pjanić a Barcelona egyetlen olyan labdarúgója, akin a vezetőség mindenképpen túl akar adni a nyár folyamán. Amennyiben a bosnyák elfogadja a fizetéscsökkentést, egy kölcsönszerződés keretein belül könnyedén visszatérhetne a Juventushoz. 
  • 14:50 – Romeo Agresti: Jorge Antun körülbelül egy órával ezelőtt távozott a Continassáról, ezzel pedig befejeződtek a tárgyalások mára eső szakaszai a felek között. 
  • 14:50 – Alfredo Pedullà: A Sassuolo és a Juve legközelebbi tárgyalásán Cherubini és Arrivabene mellett Andrea Agnelli is meg fog jelenni. Az Öreg Hölgy egyértelműen meg szeretné kötni a Manuel Locatelli megszerzéséről szóló egyezséget, ennek érdekében pedig emelni fogja eddigi ajánlatának összegét is. 
  • 15:47 – Romeo Agresti: A mai, második találkozót követően a Juventus és Jorge Antun a hétvégén ismét egyeztetéseket folytatnak majd Dybala szerződéshosszabbításával kapcsolatban. A tárgyalások rendkívül jól haladnak. 
  • 15:52 – Giovanni Albanese: Dybala és a vezetőség második tárgyalása körülbelül egy órán át tartott, a hétvégén pedig újabb egyeztetések követik majd a találkozót. Az argentin mindenáron hosszabbítani szeretne a Juventusszal, a megbeszélések pedig ekképp a megfelelő ütemben, azonban a feleknek szükséges gondolkodási idő megadásával folynak. E pillanatig minden a tervek szerint halad. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 11-én, 15:52-kor.