FRISSÍTVE 18:20-kor – Mercato-hírek (augusztus 7.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 7-ének legfontosabb hírei. 

  • Romeo Agresti: Számos forrás megerősítése alapján egyértelműen leszögezhető, hogy a Juve és Paulo Dybala ügynöke a ma reggeli órákban találkozót fognak tartani egymással. 

  • Fabrizio Romano: Bár a Juventus nem tett róla említést hivatalos nyilatkozatában, teljesen egyértelmű, hogy Merih Demiral egy kölcsön + vételi opciós formátum keretein belül csatlakozott az Atalantához, összesen 30 millió euróért. 
  • Sky Sport Italia: Amennyiben a Juventus nem szerzi meg Locatellit, Aurélien Tchouaméni válna a klub első számú célpontjává. 
  • La Repubblica: Allegri az új Sami Khedirává akarja tenni Weston McKennie-t, akit hasonló szerepkörben akar alkalmazni, s hasonló feladatokkal szeretne ellátni, mint a német középpályást, azonban ennél is több lehetőséget lát Adrien Rabiot-ban. 

 18:20

  • The Athletic: Bernardo Silva elhagyja manchesteri otthonát, ezügyben már meg is kezdte a papírmunkát. Az Atlético Madridot és a Juventust is nagyon kedveli.
  • Corriere Torino: A Juve nem akar pénzt belefektetni Milenković megszerzésébe, aki Merih Demiral helyére érkezne. A klub Ruganira koncentrál, aki a negyedik számú védő lesz Chiellini, Bonucci és de Ligt mögött.
  • Romeo Agresti: Véget ért a találkozó Dybala ügynöke és a vezetőség között. A Bianconeri ismételten elmondta Antunnak, hogy a kis argentinnak központi szerepet szánnak. Számokról nem esett szó, de mind a két fél nyitott a megegyezésre. Jövő héten ismét sor fog kerülni párbeszédre.
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus ajánlata Dybala képviseletének nagyjából 8 millió euró éves bérezés, és egy 2025-ig szóló szerződés, de opcionálisan meg lehet hosszabbítani 2026-ig.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 7-én, 18:20-kor.