FRISSÍTVE 19:41-kor – Mercato-hírek (augusztus 4.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 4-ének legfontosabb hírei. 

  • Romeo Agresti: Kaio Jorge a mai nap folyamán megérkezik Torinóba, ezt követően pedig a Continassára vezet az útja, ahol megismerkedik újdonsült csapattársaival, hogy még a hivatalos bejelentés Juventus részéről való megtétele előtt megszerezhesse első benyomásait az olasz futballközegről. 

  • Sky Sport Italia: A Sassuolót mindeddig nem győzték meg azon ajánlatok, melyeket a Bianconeri továbbított feléjük Locatelli megszerzéséért. Az álláspontok közelednek egymáshoz, ugyanis a Juve legutolsó megkeresése 32 millió eurót + bónuszokat tartalmazott, míg a Neroverdi 35 millió eurót + bónuszokat szeretne kapni a középpályásért. Amíg a zöld-feketék nem kapnak számukra megfelelő ajánlatot, nem engedik el az olaszt. Az Öreg Hölgy prioritásának továbbra is egyértelműen Locatelli, B-tervének pedig Miralem Pjanić számít. 
  • Sky Sport Italia: Pjanić változatlanul Locatelli alternatívájának tekinthető, aki csak abban az esetben léphetne elő első számú kiszemeltté a középpályán, ha a Juventusnak nem sikerülne megállapodást kötnie a Sassuolóval. 
  • L'Équipe: A Juve figyeli Renato Sanches helyzetét, mivel a Bianconeri kezdi megunni, hogy a Sassuolo további követeléséket támaszt elé, s nem fogadja el egyik ajánlatát sem. A portugál futballista el szeretné hagyni a Lille együttesét, mely klub 35 millió körüli összeget kérne érte, ha pedig a Neroverdivel való ügylet valóban kútba esne, a Zebrák komolyan fontolóra vennék a 2016-ban Európa-bajnoki címet szerző középpályás szerződtetését. 
  • Luca Bianchin: A Demiral-üzletben nem lesz visszavásárlási lehetőséget garantáló záradék, az Atalanta kölcsön + vételi opció formájában szerződteti majd a törököt. 
  • Sky Sport Italia: A Juve nem fog középhátvédet igazolni idén nyáron.
  • 08:19 – Fabrizio Romano: Demiral egy 3 millió euró értékű kölcsönnel + 28 millió eurót kitevő vásárlási opcióval csatlakozik az Atalanta együtteséhez az elkövetkezendő időszakban. 
  • 08:38 – La Gazzetta dello Sport: A Milan fontolóra veheti Aaron Ramsey megszerzésének lehetőségét. 
  • 10:16 – Romeo Agresti + Goal Italia: Kaio Jorge gépe leszállt Torinóban. 
  • 10:59 – Luca Bianchin: Demiral a mai, vagy a holnapi napon átesik az orvosi vizsgálatokon az Atalantánál. 
  • 10:59 – Giovanni Albanese: Demiral nem vesz részt a csapat mai edzésén. A játékos készen áll a bergamóiakhoz való csatlakozásra. 
  • 10:59 – Romeo Agresti: Demiral hamarosan átesik az orvosi vizsgálatokon, a futballista már elhagyta a Continassát. 
  • 12:40 – Gianluca Di Marzio: A Bayern München információt kért a Juventustól Danilo helyzetével kapcsolatban, azonban a Bianconerinek jelen pillanatban nem áll szándékában eladnia a brazil védőt, aki csak egy 30 millió eurós ajánlat esetén távozhatna Torinóból. A bajorok mindenképpen szeretnének igazolni egy jobbhátvédet a nyár folyamán, Julian Nagelsmann pedig az Öreg Hölgy futballistáját kérte a vezetőségtől Danilo megbízhatósága és tapasztalata miatt, azonban a Bayern sokallja a fent említett vételárat a labdarúgóért, az ismert feltételek mellett pedig nem is kívánja folytatni a tárgyalásokat. 
  • 12:40 –  A Juventus a cikk alján található videóval hivatalosan is elismerte Kaio Jorge megérkezését.  
  • 13:12 – Romeo Agresti: Kaio Jorge a J-Medicalnál van, s hamarosan átesik az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon.
  • 15:20 – Giovanni Albanese: Az előttünk álló néhány óra során a Juventus meg fogja tenni utolsó ajánlatát Locatelliért. A Bianconeri egyértelműen a Sassuolóval való mihamarabbi megállapodásra törekszik. 
  • 19:37 – Romeo Agresti: Kaio Jorge befejezte az orvosi vizsgálatokat a Bianconerinél. A brazil a 21-es mezszámot kapja majd meg az alakulatnál. 
  • 19:41 – Romeo Agresti: Kaio Jorge holnap vissza fog térni Brazíliába bizonyos papírmunkák elvégzésének érdekében, s a hétvégén utazik majd ismételten Torinóba. Olaszországba való visszatérését követően "aktív" karantén vár rá, azaz egyénileg fog edzeni, s ezt követően csatlakozik a kerethez. 
  • 19:41 – Gianluca Di Marzio: Merih Demiral csak a holnapi nap regelén esik át az orvosi vizsgálatokon az Atalantánál. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 4-én, 19:41-kor.  

BREAKING: A Juve hivatalosan is elismerte Kaio Jorge érkezését: