David Trezeguet holnaptól már nem áll a Juventus alkalmazásában

trez5.JPGA Juventus legendás francia csatára, a 11 év alatt 171 gólt szerző David Trezeguet a mai napon áll utoljára a klub alkalmazásában, mint márkanagykövet. Trez 2018 novemberében vállalta el a szerepet három évre, hogy a Juventus márkáját népszerűsítse világszerte, ezáltal új szurkolókat szerezve a Bianconeri számára. Az elmúlt időszakban, amikor a torinói csapat új, hivatalos boltot nyitott a világban, vagy új akadémiát indított, a francia kiválóság általában megjelent, hogy személyesen is beszélgessen a szurkolókkal. 

Szerződése lejártával a klub az alábbi üzenettel köszönte meg Trezeguet áldozatos munkáját az elmúlt három évben:

"Sok év alatt szerzett gólok, remek összjátékok és győzelmek a pályán. Ezt követően a vágy, hogy ismét pályára lépjen, mint a Juventus Legendák elnöke, majd újabb három év, mely 2018-ban vette kezdetét, hogy a Juventus márkanagykövete legyen.

David Trezeguet "harmadik" fekete-fehér élete ma véget ér, ugyanis a mai nap az utolsó, melyet a klub márkanagyköveteként tölt el. 

David 2018 novemberi kinevezésekor beszélt ambíciózus céljairól és a fejlődési lehetőségekről. Ennek megfelelően, feladatát óriási szenvedéllyel látta el, melyhez párosult állandó  jelenléte, mosolya és vágya, hogy a szurkolókkal lehessen és képviselhesse azt a klubot, melyet tiszta szívből imád.

Mivel Trezeguet maga a Juventus, mindannyian csak a legjobbakat kívánhatjuk neki, hogy a jövőben is hasonló szakmai sikereket érjen el.

Köszönünk mindent, David Király!"

Trezeguet 2018-as kinevezésekor a következőt nyilatkozta a Juventus TV-nek: "Megtisztelve érzem magam, hogy a Juventus márkanagykövete lehetek. A klub nagyon jó munkát végez a gazdasági oldalon, és fantasztikus lesz számomra, hogy egy ilyen ambíciózus projekt keretében dolgozhatok együtt a szurkolóinkkal és a szponzorokkal. Szeretném a Juventusnak ezt a lehetőséget megköszönni, mely ezáltal lehetőséget biztosít, hogy én is fejlődhessek szakmai és emberi szempontból egyaránt. Megígérhetem, hogy a lehető legnagyobb elköteleződéssel és professzionalizmussal fogom ellátni ezt a szerepkört."

Hogy mi lesz Trezeguet jövője, azt még pontosan nem tudni, egy áprilisi interjújában nyilatkozott afelől, hogy sportigazgatói ambíciói vannak, melyhez egy erre vonatkozó szakmai képzést is elvégzett.

A mi részünkről is csak annyit tudunk mondani, hogy köszönünk mindent David, sok sikert kívánunk a továbbiakban, és várunk vissza!