Mercato-hírek (január 27.) – FRISSTÍVE 19:30-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 27-ének legfontosabb híreit.

  • Nicolò Schira: A Juventus túlzónak tekinti a Sassuolo által Gianluca Scamaccáért követelt összeget (kölcsön + 20-25 millió euró értékű kötelező jellegű vásárlási opció), ám a megbeszélések folyamatban vannak. A klub a Hertha BSC támadójában, a lengyel Krzysztof Piątekben is gondolkodik, ám nem kizárt, hogy végül senkit sem igazol a januári mercato során.

  • Gianluca Di Marzio: A Torino együttese felvette a kapcsolatot az Öreg Hölggyel, illetve az Udinese alakulatával Rolando Mandragora megszerzésének érdekében.
  • Mirko Di Natale: A Torino képviselői jelenleg is tárgylásokat folyatnak Mandragora ügynökeivel, akiért több Serie A-klub, valamint egy La Liga-együttes is érdeklődik a Bikák mellett.
  • Romeo Agresti: Marley Aké megérkezett orvosira a J-Medicalhoz.
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus számára Gianluca Scamacca megszerzése az egyetlen lehetséges transzferügylet januárban, azonban a klub kizárólag a saját feltételei szerint kívánja megköttetni az üzletet, s nem kíván kölcsön + kötelező vételi opcióhoz hasonló megoldásokba bocsátkozni.
  • Nicolò Schira: Gigi Buffon szeretné további egy évvel meghosszabbítani a Bianconerivel fennálló szerződését, mely jelen pillanatban 2021 júniusáig szól. Értékeli a klub által felajánlott lehetőséget, így elképzelhető a kontraktus megkötése.
  • Gianluca Di Marzio: A Torino le akarja igazolni Rolando Mandragorát, azonban ehhez az Udinese mellett a Juventusszal is meg kell egyezniük. A Zebrák hajlandóak átengedni az olasz futballista játékjogát, azonban azt szeretnék, ha a Bikák átvennék a középpályásra lévő kölcsön + opciós megszerzési lehetőségüket, továbbá a labdarúgó szerződésébe be szeretnének rakni egy kötelező jellegű visszavásárlási opciót, bizonyos feltételek teljesülése esetén. A Toro a mai nap folyamán további lépéseket fog tenni az ügyben.
  • Nicolò Schira: A Juventus egy lépésre áll a Turris csatárának, Luca Pandolfinak megszerzésétől, aki kölcsönben csatlakozna a klub U23-as együtteséhez.
  • Nicolò Schira: Az U23-as csapat nemrég a felnőttek között is bemutatkozó brazil játékosa, Wesley Gasolina a Juventus kötelékében fog maradni, az érte érkező számos ajánlat (Sion, Trabzonspor, illetve néhány Serie B-ben szereplő együttes) ellenére.
  • Sky Sport Italia: A Juventus 15 millió eurót ajánlott a Sassuolo alakulatának Gianluca Scamacca kölcsön + opció általi megvételéért. A Neroverdi 25 millió eurót szeretne kapni, a végleges megállapodás 20 millió euró körül lehet.
  • Gazzetta dello Sport: A klub közel áll Radu Drăgușin szerződésének 2025-ig való meghosszabbításához. A két fél közötti megbeszélések gyorsan és pozitív irányba haladnak. További néhány gazdasági részlet még meghatározásra vár, azonban az aláírások jelen állás szerint már csak formalitások lesznek.
  • Gazzetta dello Sport: Paulo Dybala megoldotta az eddig zavaró körülményként fellépő képjogok helyzetét az eddig ezeket birtokló máltai céggel, melyek 2019 nyarán az egyik legnagyobb akadályt jelentették akkoriban pletykált eligazolása előtt.
  • Nicolò Schira: Radu Drăgușin és Gianluca Frabotta hosszabbítása nagyon közel van, mind a két játékos 2025-ig írhatnak alá.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 27-én, 19:30-kor.