Cassano: "Dybala összecsinálja magát nyomás alatt"

cassano-11-dic-2018.jpgA korábbi olasz támadó, Antonio Cassano egy tegnapi nyilatkozatában arról beszélt, hogy egyáltalán nem kedveli a Juventus argentin futballistáját, Paulo Dybalát, aki véleménye szerint egyáltalán nem bírja elviselni a futball által jelentett nyomást, ekképp pedig nem csoda, hogy az utóbbi időben jelentősebb gondokkal küzd az Öreg Hölgynél.

Az egykor többek között az AS Roma, a Real Madrid, valamint az AC Milan és az Inter kötelékében is szereplő csatár szerint a tízes mezben játszó labdarúgó a legkevésbé sem érdemli meg az a pénzt, melyet szerződéshosszabbításában követel magának, és kemény szavakkal illette teljesítményét is.

"A közelmúltban a Juventus egyik edzője sem tartotta kihagyhatatlan játékosnak Dybalát, ezért roppant kíváncsi vagyok, hogy valóban bajnok, vagy nagyszerű játékos-e, vagy csak annak állítják be" – jelentette ki Cassano egy beszélgetésben, mely Christian Vieri Twitch-csatornáján folyt.

Habár egyik utóbbi nyilatkozatában a Bianconeri vezetőedzője, Andrea Pirlo igyekezett eloszlatni a La Joya körüli pletykákat, mikor kijelentette, hogy a Zebráknak szükségük van Dybalára, valamint az argentin is ragaszkodik a Juventushoz, a megbízható sajtóforrások egyöntetűen állítják, hogy a klub és a futballista között mindeddig nem köttetett meg a szükséges kontraktus, a fekete-fehérek pedig rossz formájából, s folyamatosan csökkenő piaci értékéből kifolyólag fontolóra vették a támadó értékesítését is.

"Számomra Dybala sosem volt bajnok, mivel nem jelent különbséget a pályán. Való igaz, hogy szép gólokat szerez, de ezt láttam például Antonio Di Natalétól, vagy Lorenzo Insingnétől is. Ha a Juventus tízese akarsz lenni, sokkal magasabb szintet kell képviselned ennél."

A híresztelések szerint a játékos visszautasította a vezetőség legutóbbi ajánlatát, mely évente 10 milliós fizetést garantált volna számára, mivel többet szeretne keresni, azonban Cassano szerint még ennyit sem érdemelne meg, mivel egyébként is rendkívül rosszul teljesít nyomás alatt.

"Az az érzésem, hogy mikor nyomást gyakorolnak Dybalára, összecsinálja magát a teher alatt. És ezzel együtt még ő követel magának szezononként több mint 10 milliós fizetést? Ugyan, kérem, ez egyszerűen nevetséges!" – zárta szavait a számos alakulatban megforduló olasz játékos.