Paratici: "Dybala körül állandó a spekuláció"

ppp.jpgA Juventus átigazolásokért felelős igazgatója, Fabio Paratici több fontos témát is érintett szokásos, mérkőzés előtt adott nyilatkozatában, így többek között beszélt Cristiano Ronaldo és Álvaro Morata fontosságáról, a csapat formajavulásáról, illetve magától értetődő módon az utóbbi hónapok egyik legforróbb témájáról, Paulo Dybala helyzetéről is.

A Bianconerinek tizenkét fordulót követően nyolc ponttal kevesebb egysége volt a Serie A-ban, mint a tavalyi idényben, mikor az augusztusban menesztett Maurizio Sarri irányította a csapatot, azonban a szakember szerint ez semmit nem jelent, mivel formájuk folyamatosan javul.

"Úgy vélem, a teljesítményünk hétről hétre egyre jobb lesz, hiszen még egy rendkívül európai felfogásban játszó csapat, az Atalanta ellen is sok lehetőséget teremtettünk, és csak kevés választott el bennünket a sikertől, ami azonban sajnálatos módon nem következett be.

Ami a pontjainkat illeti, ezzel a szezon végén kell elszámolnunk, nem pedig most" – jelentette ki a DAZN kérdésére.

Az Öreg Hölgyet sok kritika éri amiatt, hogy állítólag túlságosan függ Cristiano Ronaldo és Álvaro Morata játékától, mindezek ellenére Paratici szerint ez nem teljesen van így.

"Nem csak két csatár alkotja a csapatunkat, mivel sok játékos gyakorol nyomást az ellenfélre, illetve vesz részt a támadásokban. Rendkívül versenyképes keretünk van, ezt megmutattuk a Bajnokok Ligájában is, és próbálunk minden meccsen fejlődni, jó futballt játszani, továbbá minden tekintetben megerősödni."

Paulo Dybala nem tartott a csapattal Parmába egy kisebb egészségügyi gond miatt, ráadásul emellett továbbra sem került pont a szerződéshosszabbításáról szól történet végére, ami további kételyeket ébreszt a sajtóban, valamint a Zebrák szurkolóiban.

"Dybalánál némi izomfáradtság lépett fel, semmi jelentős, azonban ez azt jelentette, hogy nem tarthat a kerettel a mai mérkőzésen. Augusztusban is volt egy sérülése a Lyon ellen, így időbe telt, mire felépült, valamint mire formába lendült, de ezt követően elég hamar élvezhetjük majd a játékát.

Az elnök úr rendkívül egyértelmű volt legutóbbi nyilatkozatában. Az év folyamán minden egyes nap szembe kell néznünk az átigazolási piac által jelentett kihívásokkal, ezért megszoktuk azt a spekulációt is, ami most Dybala kapcsán jelentkezik" – zárta szavait Paratici.