Bazzani: "Dybalának lehetőség kell"

bazzani.jpgA Sampdoria korábbi csatára, Fabio Bazzani egy friss nyilatkozatában felszólította a Juventus vezetőedzőjét, Andrea Pirlót, hogy továbbra is adja meg a kellő lehetőséget a csapat argentin tízesének, Paulo Dybalának, annak ellenére, hogy a támadó közel sincs ideális formában a hónapok óta elhúzódó egészségügyi problémáiból kifolyólag.

Bár Dybala elmondása szerint a gondjai ellenére még mindig az a játékos, akit tavaly a Serie A legjobb futballistájának választottak, úgy véli, egyre gyakrabban marad ki az Öreg Hölgy kezdőcsapatából, mivel a szezon kezdete óta Cristiano Ronaldo kilenc, Álvaro Morata pedig hét gólt szerzett, ekképp messze felülmúlják La Joya produkcióját.

"Úgy vélem, hogy a Juve még nem nyújt folyamatosan jó teljesítményt" – jelentette ki az egykori olasz labdarúgó a TMW Radio műsorában.

"A Cagliari elleni találkozó után arra lehetett számítani, hogy a fejlődés végső szakaszába jutottak, ehhez képest visszaléptek egyet a legutóbbi meccsükön. Ez egy épülő együttes és projekt, ugyanakkor új dolgokat szeretnének megvalósítani."

Az olasz bajnokságban mindösszesen 120 találkozón pályára lépő Bazzani szerint a Juve ingadozó formája abból is fakadhat, hogy nem egyértelmű az álláspontjuk számos, a klubbal kapcsolatos ügyben, mint például Dybala kapcsán sem, szerinte pedig az argentinnak elég lehetőséget kell kapnia ahhoz, hogy ismét a tőle elvárható teljesítményt nyújtsa.

"Dybala még mindig messze van az elfogadható szinttől, azonban Pirlónak most az a dolga, hogy megadja neki a folyamatos lehetőséget, hogy alkalmazkodni tudjon az új játékfelfogáshoz. A legutóbbi összecsapás ugyan ébresztően is hathatna vele kapcsolatban, viszont mindenkinek lehetnek hullámvölgyei ebben a rendkívül furcsa szezonban" – összegzett.