Hivatalos: a Juventus végleg búcsút int Vivonónak

j_logo.jpgTegnap jelent meg a klub hivatalos közleménye, melyben bejelentették, hogy az együttes Vivono edzőközpontját ’Allianz Training Center’ névre keresztelték át. A létesítményt a Brand ifjúsági, valamint a női csapatai használják, mint edzőközpont, a névváltoztatásról pedig a klub az alábbiakat osztotta meg:

„Amikor kimondjuk azt a szót, hogy ’Juventus’, az sokkal többet jelent, mint a fekete-fehér színek és a csapataink. Mindazokat a helyeket is magába foglalja, ahol a klub megjelenik és életre kel nap nap után.” – áll az Öreg Hölgy közleményében.

„Amikor a Juventusra gondolsz, akkor Vivono is azonnal az eszedbe jut. Vivono az otthona a Juventus Női csapatának, az Ifjúsági csapatoknak, valamint a Next Gennek is, köszönhetően a közelmúltban eszközölt átszervezéseknek és újratervezéseknek.

Vivono a Juventus történelmének szerves részét képezi. 2006 óta szolgál a csapataink edzőközpontjakét.

A mai naptól ez a hely, mely oly fontos a múltunk, a jelenünk és természetesen a jövőnk tekintetében is, Allianz Training Center névre hallgat.

Ez annak a bizonyítéka is egyben, hogy milyen szoros kapcsolat fűz minket az Allianzhoz, mely még 2017-ben kezdődött, mikor a stadionunk névadói lettek, és kiknek nevét büszkén hirdetjük a Juventus Női csapatának mezén is 2020 óta.

Tehát mostantól, ha ’Vivonóra’ gondolsz, akkor igazából az ’Allianz Training Centerre’ gondolsz!”

A Juventus felnőtt csapata 2018-ig szintén a Torino külvárosában található edzőkomplexumot használta, ekkor azonban a klub székhelyéhez és magához a stadionhoz is közelebbi Continassába költözött át.