FRISSÍTVE 13:40-kor – Mercato-hírek (január 7.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 7-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus és a Lille megállapodtak Tiago Djalò vételáráról, melynek alapján a Zebrák 3,5 millió eurót fizetnének a francia klubnak. A folytatás most a védőtől függ, akinek választania kell a torinóiakhoz való azonnali csatlakozás, vagy az Interhez való, júniusi átigazolás között. Ha a portugál az utóbbi út mellett dönt, a Lille várhatóan hat hónapra a kispadra helyezi az így szabadügynökként távozó játékost. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus 20%-os részesedést fog kapni Radu Drăgușin küszöbön álló eladásából. A Genoa nagyjából 30 millió euróért értékesíti majd a román védőt a Tottenham Hotspur csapatának, ami azt jelenti, hogy az Öreg Hölgy hozzávetőlegesen 6 millió eurós bevételre számíthat.  
  • Sky Sport Italia: A Juventus tárgyalásokat kezdett Adrien Rabiot ügynökével (és egyúttal édesanyjával) a francia játékos szerződésének meghosszabbításáról. A felek álláspontjai egyelőre nem közelednek, mivel a középpályás ismét csak további egy évre kötelezné el magát a klub mellett, míg az Öreg Hölgy egy három évre szóló kontraktust kötne vele. 
  • Az AS Roma mestere, José Mourinho: "Dean Huijsen az egyik legígéretesebb fiatal középhátvéd Európában. A jövőben nagyszerű játékos lesz, jelen helyzetünkben pedig az ő leigazolása volt a legjobb megoldás, ami előttünk állt a fennálló problémák mérséklésére. Meggyőződésem, hogy segíteni tudunk neki a fejlődésben, ám nem feledjük, hogy a holland a Juve tulajdonát képezi."

13:40

  • Fabrizio Romano: A Juventusnak a jelenlegi feltételek mellett nem áll szándékában szerződtetni Kalvin Phillipset, s véget vetettek az érte folyó tárgyalásoknak. A klub azt követően döntött így, hogy egyeztettek a Manchester City-vel a játékos kölcsönszerződéséről, valamint lehetséges fizetéséről. A Newcastle United továbbra is érdeklődik az angol iránt, ám több más együttes is figyeli a helyzetet. 
  • Fabrizio Romano: Az Öreg Hölgy fő prioritása jelen pillanatban Tiago Djalò leigazolása. 
  • Romeo Agresti: Megállapodás született a Juve és a Palermo között Filippo Ranocchia átigazolásáról, akiért a szicíliai alakulat nagyjából 3 millió eurót fizet majd. A felek most arra várnak, hogy az Empoli beleegyezzen a kölcsön idő előtti felmondásába, hiszen a futballista a nyár óta náluk szerepel. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 7-én, 13:40-kor.