HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2028-ig hosszabbított

f-5tihnw0aah1p2.pngA mai napon hivatalossá vált a már korábban is pletykált hír, ugyanis a Juventus saját oldalán és közösségi médiás felületein jelentette be, hogy a klub saját nevelésű középpályásának, Nicolò Fagiolinak a  szerződése 2028. június 30-ig meghosszabbításra került.

Ezzel a történet Nicolòval tovább íródik, aki már ifjú kora óta a Juventus játékosa, hiszen 2015-ben, mindössze 14 évesen érkezett a klub ifjúsági szektorába.

Cristiano Giuntoli az alábbiakkal kommentálta a hosszabbítást: 

"A mai nappal megerősítjük mindazt, ami néhány hete már tudva levő volt: támogatjuk Nicolò Fagiolit az előtte álló úton, a kezdődő terápiás kezelések mellett és szándékunkban áll megadni számára minden szükséges támogatást, ami az elkövetkező hónapokban szükséges lehet.

A játékos szerződésének meghosszabbítása pontosan ennek az egyik jele, de nem állunk meg itt: Nicolò nagyon fontos számunkra, technikai és taktikai tudása, valamint játékintelligenciája mindenki által ismert, és meggyőződésünk, hogy a visszatérése után is komoly hozzáadott értékkel szolgál majd a csapat számára.

Fagiolinak tudnia kell, és ő teljes mértékben tisztában is van azzal, hogy a legfontosabb most az, hogy kellő nyugalommal folytassa a megkezdett munkát, minden nap, a csapattal együtt. Mindemellett azt is tudnia kell, hogy számítunk és várunk rá!"